basakc36 Kızlar bu baskı ayaktayken çok hissediliyor arada iğne batması gibi oluyor. Yatınca o kadar olmuyor.sizdede oluyor mu 37+5 oldum
irem88 basakc36 aynen bende 37 haftalığım ayakta çok durunca baskı ve iğne batması hissi çok oluyo bişey yapmadığımda olmuyor Buda çok normal ama artık bebekler ağırlaştı doğum heran olabilir çok normal yani
Echanim basakc36 bendede oluyor e haliylen baş aşağı doğum kanalındalar normal doktoruma demiştim normal demisti
susam_18 basakc36 rahim ağzınız kısalıyordur belki. Ben riskli gebeyim rahim ağzım 3 cm olmuş 28.haftadayım.
Suriye susam_18 ben Azeribaycanlıyım məndede risklidi bəbək asagida yerləşmış tonus++sancilar oloyu sendede oloyomu? Yataq rejmindəyəm
Suriye Kizlar bende ezelə gerginliyi var++ sizlərdede varmi 24+haftalık hamiləyəm,,, tonusa nə yapa bilirim bana baskiii yapiyooo
susam_18 Suriye evet bende de oluyo kasılma bebekte aşağıda. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Htccndn basakc36 37+5 günlüğüm aynıyız o şey bendede var vajinama baskı ve diken batması dün o kadar kötüydümkü anlatamam bir ara o diken batması yerimden hoplattı resmen yürüsem batıyor otursam batıyor napacağımj şaşırdım