Sltny Freeyaa boşver onlarda alışır zamanla. Ben nasip olursa Dağhan koyacağım. Bunun telafuzu daha zor ama her bi kimselerde seslenmesin napiyim yani 😂
Leylalarr Şahsen doğmamış bir bebek için doğacak bebeğimin ismini kisitlamazdim.Bence öncelikle onu dusunun derim
Freeyaa rumisam rumisam aslında ondan görüp beğenmedik o benden önce doğurdu bu düşüncemi de hiç dile getirmemiştim benden görse koysa hayatta demem benden gördü die sonuçta türkiyenin bu sene en çok koyulan erkek isimlerinde var göktuğ
rumisam Freeyaa anlıyorum ben hani duyup begenseniz bile kötü bı şey dedgil demek istedim kimseye ait değil isim istediğiniz gibi koyun güzel bir isim bu arada sağlıkla alın kucaginiza bebişinizi
Nur0653 Freeyaa evin ayrı köyün ayrı çokta sık gorusmuyorsunuz bile cekinmeye gerek yok sonuçta isim konulmaz diye bişey yok
cesaretinvarmiaska Freeyaa benden görmüşler falan demezdim ama sizin yerinizde olsam da koymazdım. Gökdeniz, Göktürk… gibi başka isimler düşünün
incimina111 Kylr bende aynı şeyi düşündüm olanı koyup 2. Yi ona göre düşünüp koymak daha mantıklı değil midir :)) ve dediğiniz gibi garantisi bile yokken
incimina111 Freeyaa belki 2. Bebeğiniz de erkek olacak. O zamanda 3. Gökçe olacak diye ona uygun mu seçeceksiniz. Naçizane önerim içinize sinen ona özel ismi koyun 🍃