2kidsmom_ Sevim1902 merhaba bugün gittik.6+5 deyiz. Vajinal baktı doktorumuz kalp atışını gördük ama dinletmedi daha çok küçük olduğu için. Herşey yolundaymış çok şükür tekrar 3 hafta sonra gideceğiz
Sevda44 Mihriimah 24 Eylül de 40.29 26 Eylül 103.57 30 Eylül 939.67 idi.Daha sonra kan vermedim.8 ekimde doktora gittim
Sevim1902 2kidsmom_ çok sevindim sağlıkla ilerlersin inşallah🤲bana da dua eder misiniz haftya gidicem kalp atışı için
Harika38 Merhaba bende 5+0ım bugün kan verdim 245 çıktı doktor haftaya cuma gel keseyi görürüz inşallah dedi merakla bekliyorum 💐🥰
2kidsmom_ Sevim1902 inşallah hepimiz yavrularımızı sağ Salim kucağımıza alırız 🙏 sizde tekrar gittiğinizde haber verirseniz sevinirim
Sevim1902 Sevim1902 cuma günü olumsuz konustu doktor sağlıksız gbi dedi. Sonra özele gttim bekleyelim dedi perşembe bakıcak belki geç döllenmedir dedi hayırlsı 🤲
ayse1000 7 haftalıgım bende yarın kalp atısı için gidicem vajınal ultrasonla pıt pıt atısını gördük ama tam net duyamadık inşallah yarın net duyarız
Sevim1902 2kidsmom_ ben de hiç anlamıyorum takip etmek gerekiyor gelişme var mı diye.3 kere aynı şeyi yaşadım çok zor gerçekten
2kidsmom_ Sevim1902 kaçıncı haftada kaybettiniz? İnşallah bu sefer sağlıkla alırsınız kucağınıza. Benim de bir kaybım olmuştu. Gerçekten zor bir süreç
Esraa00 2kidsmom_ benim korku dolu günlerim var şuan 2 düşük 2 kürtaj sonrası beklemedeyim inşallah dua et bende güzel haberler alayım bebeğim olsun göreyim
Umaysrky 5+5 de kese gorduk bebek yok dedi ben bu durumu dert ettim kendime kac gundur haftaya gel demisti snirim bu durumu yasyan arkadas cok ve durum normal