Kızlar eşim her gece eve çok geç geliyor ondan önce kaç kere aradim gel kızımizla benle ilgilen biraz vakit geçirelim diye gelmedi eve geldiginde bende inat yaptim kapıyı açmadım nereye gidiyorsan git dedim annesinde kaldı gece bu sabah saat 10 gibi eve daldı bana illa babanın evine gideceksin deyip tüm kiyafetlerimi fırlattı bende gitmiyorum dedim üstüme yürüdü bende sadece ittim onu küçük kızımın gözleri önünde ağzımdan burnumdan kan akana kadar dövdü gözüme yumruk attı dış kapıya yöneldim tam açtım içeri atıp tekrar dövdü yüzüm gözüm dudağım şiş beyaz tişörtüm kan içinde kaldı yatak odam yerler beni bırakın karnimdakine bile acımadı bir süre sonra bayılmışım kendime uzun süre gelmedim kapıyı actigim zaman komşular duymuş sesimi meğer onlar imdadima yetişti eşimin annesi ve babaanesi yanimdaydi kendime geldiğimde yüzümu yikayip odaya aldılar bu yetmiyormuş gibi beni suçluyorlar kapıyı açsaydin diye ben ders alır diye yaptım kötü niyetimden değil yani ne yapayım çok çaresizim bu arada kizimdada hamileyken beni aldatmisti telefonunda yakaladim videolar fotoğraflar başka kadınla görüntülerini görmüştüm ailesine söylemiştim sadece onu uyarmislardi o zamanda şuan ise beni sucluyorlar ama bizimle hiç ilgilenmiyor varsa yoksa okey masalarinda geceye kadar arkadaslariyla o kafe senin bu kafe benim geziniyorlar Allah’ım ne yapacam çok çaresizim 😥