guhoglu Iraz bizde kız bekliyoruz hayırlısıyla ☺️ ne bulantı ne kusma hiç bir şey olmadı çok şükür 🙏 Allah gönlüne göre versin inşallah sağlıkla
Emel5805 myangelson her okuduğumuz doğru olsaydıiii oooo burdakiler doktor değil ona göre inanın sadece varsayım onun yerine kitap okumak daha faydalı
Almira_ Iraz 6 aylık kız bebişe hamileym. Bulantı kusma baş ağrısı dönmesi halsizlik vs hiçbir şey yaşamadım. Sadece çok yorulursam bel ağrım oldu o kdr
Iraz Almira_ maşallah canım benim benimde şuan yok birseyim sadece şişkinlik ve kabızlık var birde hafif göğüs hasasiyeti 9 haftalıgim 12 de gitmeyi düşünüyorum çok var daha ama sizce tahminde bulunabilirmi
Siyahzadee Iraz ilk kızımda hiç bulantı yaşamadım sadece koku hassasiyeti tiksinme gibi oluyordu kusmam olmadı şuan 2 kızıma hamileyim 7 aylık hala bulantı yaşıyorum hap kullanıyorum malesef degistirmedigim hap kalmadı ama fayda etmiyor
Annelikmghb Iraz her gebelik aynı olmayabilir oglumda 5 aya kadar kustum. Şimdi kizima hamileyim 16 gun bulamti yasadim sadece arada bir bulanti oluyor. Oglumda hic kilo almadim. Kizimda dokuz kilo aldim yedinci aydayiz sistim odem topladim saglikli olsun onemli olan o🥰
Iraz Annelikmghb benim canim bişi istemiyor ama yemek istediğimde yiyebiliyorum canım iştahım ne açık ne kapalı aserme yaşamadım bence sadece hamile olduğumu bilmeden önce karpuz yedim içim istedi böyle hatta dogramadim üstünden kaşıkladım aldım onu. Haricinde daha canım birşey istemedi
Sumisali_ Iraz ikinci kızıma gebeyim yarın 36 haftalık olucaz daha bir gün bulantının eksik olduğunu görmedim ilk kızımda da aynıydı doğuma kadar hatta doğumdan sonra bile devam etmişti.🤦
Annelikmghb Iraz aserme durumu oglumda visne suyuna aserdim kizimda incir aserdim hersey gönlünüzce olsun. Ama hurafelere aldanmayin derim hepsi yanlis çıkabiliyor onemli olan saglikli olması.
Almira_ Iraz annem erkek çocuklarında ben gibiymis, bana hamileyken de çok sıkıntı çekmiş ama bende tam tersi çünkü kız bebeğim var. Yani bunlarn bilimsel hiçbir gerçeği yok. Benm göbeğime vs baktıklarında hala erkek diyolar.24. haftamdayim düşünün 😂