Iraz zeynepramo benimde oğlumda olmuştu 7? Hafta gibi başladı 12 ye kadar devam etti 2-3 defa kusmustum bu hamileliğimde ne hassasiyet ne bulantım var bana da nasip olsun inşallah sağlık.shatli eli ayağı düzgün akıllı güzel huylu bir kız bebek 💕🌸 dua edermisin istemek içimden geldi 💜
zeynepramo Iraz tabii ki de ederim Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah hamilelerin duası kabul olurmuş sen de benim için doğumumun kolayca bi sancıda kurtulmam için edersen çok sevinirim canım benim 💖🥰🫶🏻
Emel5805 myangelson her okuduğumuz doğru olsaydıiii oooo burdakiler doktor değil ona göre inanın sadece varsayım onun yerine kitap okumak daha faydalı
Iraz Zuluss benimde erkkete oram ağrıyordu canım birde bacak arasın kemiği son haftalarda kaldırıp indiringe çıt çıt ediyordu
Iraz Ulgen masaAllah canim benim 💕💞🌸 darısı bana olsun inşallah sağlıkla kucaklayalım bebeklerimizi 💞🌸
Kubraylvc 2 kızımda da doğuma kadar kustum Allahım işkence gibiydi kabustu suan 10 haftalık tekrar hamileyim yine aynı bulantı mahvediyor çinsiyet bakalım bu sefer nedır
Iraz Kubraylvc oyy kıyamam Allah kolaylık versin canım belki bunyen hasastir ondandır inşallah bu defa sağlık shatle bir oglun olur Kübra 💕🌸
Pelnztrk Valla ben ne bulantı ne baş dönmesi hiç birşey yoktu hep erkeğe yurdum kızım olacağını öğrenince şok oldum😂😂 erkek hissediyordum bide nedense
GirlandBoy_Mom Iraz bennn😄hiç bişey yoktu bende sadece koku hassasiyeti uyku hali ve baş ağrısı vardı