Tz19_ Kizim 3 yasina girmeden biz düşündük nasil olsa oldum ettim diyene kadar 3 yada bucuk yasinda kesin olur dedik ama ilk denemede oldu 😄 simdi 33 haftalik hamileyim kizimda 3 yas 4aylik😄
edasaribek ayseguloks dongu takip programlari var indirip adet baslangicini falan yaziyorsun yumurtlama tarihlerini gosteriyor sana birde yogun akintinin olduğu gunlerde iliskiye girer sen olur ben o ay icinde 4 kere sadece korunmadim oldu
Aycicegi_ ayseguloks ikinciye 6 ay sonra kaldım. İlk kızıma korunmayı bıraktıktan hemen sonra kalmıştım.
likapaa53 Kızım 3,5 yaşında Şubat’ta 4 olacak Bu üçüncü ayimiz İki ay olmadı Kızım da ilk aydan olmuştu. Bu ay ovülasyon deniyorum bakalım inşallah bu ay güzel haber alırım🤗
Zuluss ayseguloks daha ben doğurmadan benimki ikinciyi istiyor bende dur hele bunu çıkartayımda diyorum🤣🤣🤣
defnevedoruk likapaa53 hayırlısı olsun ikimiz içinde. ben ovulasyon testi yapıyorum hâlâ pil görmedim, siz yapıyor musunuz? döngünüz kac gün
rosatue ayseguloks Benim de 3 yaşında kızım var. Birsüredir üzerine düşünüyorduk. Spiral çıkardıktan sonra hamile kaldım.
Hatc16 ayseguloks bendede spiral vardi ozmn oglum 2 bucuk yaşındaydı bile isteye çıkardım 2.ciyede hazir hissediyordum kendimi cikardiktan 2 ay sonra hamile kaldim şuan 29 haftalik olduk bile🥰
defnevedoruk likapaa53 benimde 29 günde bir, haberleselim bakalım hangimiz görücek uygulamaya göre benim pik 12 ekim ama daha koyulasma yok:((
likapaa53 defnevedoruk benim de uygulamaya göre 11 Ekim pik Ama hala koyulaşma yok Sanırım reglle yakın Yumurtlama olacak Hatta ben Geçen iki ay regli üstü böyle çok yoğun bel kaşık ağrısı yaşayıp gebeliğe yoruyordum sanırım yumurtlamadan dolayıymış Ve biz o arayı gebelik üstü tutmaz diye değerlendirmemiştik belki de o yüzden tutmadı 🙈
likapaa53 defnevedoruk  Son 3 gün bu şekilde canım 11 ekim pik gözüküyor bat 25 ekim
defnevedoruk likapaa53 ay olabilir ya. bende de koyulasma hala yok artık olmayınca bir tedirgin oldum açıkçası. o zaman ovulasyona devam🙃