Denizlina09 ayseguloks merhabaa aynı durumdayız benimde kızım kasımda 4 olucak ikinciyi istiyoruz, hap ile korunuyorduk bıraktık bu ay ilk denemeler olacak çok merak ediyorum ne zaman hamile kalabilirim diye.
Gunduzanne ayseguloks ben zamanın insanın kendiyle ve ailesiyle alakalı olduğunu düşünüyorum canım. Eşin yardımcı bi eşse çocuğun bunu kaldırabilicekse hani içine kapanmıcak dışa dönük bi kızsa ve en önemlisi sen hamileliği doğum sonrası uykusuzluk vs yi kaldırabilicek durumdaysan kesinlikle yap canım
BusrAsil2019 ayseguloks korunmayı bıraktıktan 9 ay sonra hamile kaldım şuan oğlum 5 yaşında bende 21 haftalık gebeyim 🥰 ama ilk hamileliğimde 9 ay olmamıştı büyük ihtimal hemen hamile kalan kadınlardan değilim 😀 sizin ilki ne kadar sürede olmuştu ?
ayseguloks Denizlina09 bendede spiral vardı onu çıkardım 2 aydır korunmuyoruz ama ne zaman hamile kalırım bilmiyorum 🤷♀️
Denizlina09 ayseguloks inşallah en hayırlı zamanda olur, kızınıza sorduğunuzda ne diyor bizimki kardeş istiyorum diyor ama olunca nasıl olur bilmiyorum.
Hatc16 ayseguloks bendede spiral vardi ozmn oglum 2 bucuk yaşındaydı bile isteye çıkardım 2.ciyede hazir hissediyordum kendimi cikardiktan 2 ay sonra hamile kaldim şuan 29 haftalik olduk bile🥰
ayseguloks Denizlina09 kardeşiö kardeşim sürekli böyleee kıyafetlerini kardeşini ayırıyo ama kıskanır illa ki
hulya98 ayseguloks düşünüyoruz geçen ay başladık, diğer ay kimyasal oldu bu ay bakalım inşallah gebelik olur 💖
Humannrle ayseguloks 2 yıl sonra nasip oldu canım, oda 9 haftalık kalbi durdu ocak ayında kürtaj oldum
defnevedoruk ayseguloks merhaba bizde 2.yi istiyoruz bu ay korunmayı bıraktık son reglim 27 eylüldü☺️
Solgundeniz defnevedoruk Aynı regl tarihimiz hemen hemen benimde 25 Eylül dü şimdi günler geçmiyor ki test yapsak ☺️ Acaba yarın yapsak sabırsızlıktan sacmalamış mı oluruz
edis22 defnevedoruk benimde son reglim 1 ekimdi bizde bu aydan itibaren korunmasız ilişkiye başladık 😇