Adus Byzz61 ya benim ikinci gün iki yumurtam vardı biri 13 biri 14 dün ise biri 17 biri 19 iğne vuruldum neden büyümedi acaba sizinki
Ayln- Byzz61 benimde sadece klomenle büyümedi ben klomen hap içtim sabah akşam 5 gün onun haricinde 175 doz olarak 3 gün bide 187.5 doz 3 gün vurundm
ebrar_klc Kızlar bende 9 Ekim’de oldum 10 ekimde de ilk ilişki oldu inşallah çatlatma olmuştur. Şuan bi belirti yok ilk denemem tutar inşallah benim ve benim gibi bekleyenlerin😍😍😍😍
duyguerdgnak Bende 9 ekimde vurulanlardanım kızlar bugün 10. Gün oldu acayip sancılanıyorum adet geliyor gibi inşallah hepmizi buraya hamileyimmmm yazarız
Pinnar7 duyguerdgnak ayyy umarım ne güzel demişsin benim de belirtilerim var belim kopuyor mesela ama test yapmaya korkuyorum sanırım pazartesi yapacağım
Esra20516 duyguerdgnak Bişey sormak istiyorum iğneyi vurduğumuz günden itibaren mi sayıyoruz aşılama olduğumuz günden itibaren mi
Pinnar7 duyguerdgnak benim adetken bu kadar ağrım olmazdı ama özellikle belimde ama hamile gibi de hissetmiyorum pek en iyisi kan testi bence güvenilir ama onu da hemen önermiyorlar düşük çıkma ihtimaline karşı, yükselsin diye beklemek gerek sanırım
duyguerdgnak Pinnar7 korkuyorum teste de var ya 1,5 yıldır bir kere test yaptım sadece regl geçmedi bile hiç😢
duyguerdgnak Esra20516 bilmiyorum ki ben aşılama olmadım sadece çatlatma iğnesi oldum ilk kez bende hiç bişey bilmiyorum🙈
duyguerdgnak Kızlar belirtileriniz ne yönde ben adet olacakmışım gibi sancılanıyorum sizde ne var ne yok