Adus Çatlatma iğnemi oldum , iğneyi bulmak çok zordu kızlar bir kaç tane eczane dolaştım , inşallah şifa olur
Kubra0671 Ayln- bende 1 ekimde vuruldum cok akıntım halsizlik ve kasık ağrısı oldu sizde de öyle mi acaba
Pinnar7 Ben de bugün vuruldum. Doktor direkt hastanede yaptı iğne ellerinde varmış. Umarım sonuçları güzel olur
Ayln- Kubra0671 benim şuan hiç öyle bi belirtim yok bazen durup düşündüğümde belirtimin olmaması negatif düşünmeme sebep oluyo ne zaman test yapcaksnz
Adus Kubra0671 benim akıntım var kaşık ağrım da var bugün ikinci gün ilişki daha olmadı bakalım hayırlısı
Ergunbaby1 Ayln- 1 ekimden beri hiç mi kaşık ağrınız olmadı . Ben 2 Ekim’de vuruldum kasık ağrım ilk vuruldugu gün yoktu ikinci gün oldu aonra günler olmadı 2 gündür iğne batar gibi his var
Ergunbaby1 Ayln- olumsuz düşünmeyin dicem ama bende hep olumsuz düşünüyorum ama bu kişiden kişiye değişir herkesde ağrı olacak diye birşey yok
Kubra0671 Ayln- yok negatf düşünmeyn herkeste aynı etkiyi göstermeyebilir doktorum 15ine dogru test yap demişti direnebilirsem 15.gün yapacağım :)
Byzz61 Ayln- ben Klomen kullandım ama büyümedi yumurtalıklarım günde 1 tane içmiştim. Şimdi doktorum femara kullanırız dedi de ondan sormuştum
Adus Byzz61 ya benim ikinci gün iki yumurtam vardı biri 13 biri 14 dün ise biri 17 biri 19 iğne vuruldum neden büyümedi acaba sizinki
Ayln- Byzz61 benimde sadece klomenle büyümedi ben klomen hap içtim sabah akşam 5 gün onun haricinde 175 doz olarak 3 gün bide 187.5 doz 3 gün vurundm