zlemceylan Kızlar cumartesi gecesi kan verdiğimde beta 24,5 çıktı. Dün sabah erkenden kan verdiğimde ise beta 41,6 çıktı. Artış bana az gibi geldi. Sizce nasıl ?
zlemceylan Gokturkmom_ yumurtlamanın üstünden bugün tam 14. Gün farklı yerde kan vermiştim 1,5 gün ara geçti yine de kontrol altında olacağız
zlemceylan Kara22 doktor evet yükselmiş 1,5 gün ara ile daha çok yeni artışını takip edelim pazartesi günü bakalım bir de dedi
KurabiyeninAnnesi123 zlemceylan kuzum beta icin ara vermemişsin ilk verdigin betanin üzerine 2 3 gün geçip kan versen artışın sağlıklı olup olmadigini dha net anlarsn acele etmişsin 2 3 gün sonra tekrar kan verip betana baktır asıl net artisi o zaman anlaya bilirsin saglikli mi saglksiz mi oldugunu
zlemceylan KurabiyeninAnnesi123 evet farklı yerler bir de dikkat etmen gerekecek pazartesi günü tekrardan kan alalım değerine bakalım dedi daha net anlaşılır diye söyledi
myangelson zlemceylan aynı yerde mi verildi kanlar ? biraz az gözüküyor ama kan verirken 48 saat sonrasında vermeye dikkat edin 2 gün sonra yine sabah saatlerinde aynı yerde kan verin
zlemceylan myangelson hayır aynı yerde değildi biri sağlık ocağı biri acil 1,5 gün var arada bir de yumurtlamamın üstünden 14. Gün bugün
Azra8Engin zlemceylan aynı hastanede mi verdin? Güzel artmış bence. 2 günde %60 yükselmesi gerekiyor. Tam 3 gün olmamış
zlemceylan Azra8Engin yok hayır canım biri acilde biri sağlık ocağı 1,5 gün vardı arada bana da ilk başta bir düşük gibi geldi ama test yaptığımda günden güne koyulaşma oluşuyor
minikbebegim06 zlemceylan beta takibi yapabilmek için aynı yerde ve aynı saatlerde 2 günde 1 bakılması lazım en az yüzde 60 artmış olması gerekir bunu dikkate alarak yarin sabah erken saatlerde dün sabah verdiğiniz yerde yeniden kan vermenizi öneririm
Kubraylvc zlemceylan ama kuzum farklı yerde verdin diğerini akşam verdiğin bunu erken verdin o çok etkiler bide farklı yer aynı yerde ver tekrar
zlemceylan Kubraylvc evet farklı yerde verdim biri acildi biri de sağlık ocağı 1,5 gün var daha çok yeni dedi tam değer için pazartesi günü alalım betanı tekrardan dedi
Kubraylvc Kuzum yanlış bilgi önceki kanı 6 sında vermişsin yani pazar günü akşam vermişsin bu kanı 48 saat dolmadan 1,5 günlük bir sonuç ve farklı yer gayet normal cumartesi değil pazardı ama verdin
Kubraylvc zlemceylan kuzum cumartesi yazdığın için o yüzden herkes ona göre yorum yapıyor moralin bozulmasın birde pazartesi çok geç sen bugün ilk verdiğin yerde tekrar ver
KurabiyeninAnnesi123 zlemceylan acile gitmene gerk yok saglik ocagina gidip. Vere bilirsin kan gebelik şüphem var diyip
Kubraylvc zlemceylan tabikide verirsin migrenim tuttu ilaç içemiyorum gebelik şüphem var tekrar ver hemen alırlar aynı yerdeki değerin önemli kuzum
myangelson zlemceylan o zaman en son verdiğiniz yerde tekrar kan verin 2 gün sonra düzenli artış kolay hesaplanır
Azra8Engin zlemceylan kanını aynı yerde vermeye çalış. Degisebiliyor sonuç. Dediğim gibi 2bucuk gün var cumartesi geceden salı sabahına. %60 lık gibi bi oran var aşağı yukarı. Yarın sabah dünkü verdiğin yerde kan ver yine