Brcuburci 26 hafta içindeyim prgrama göre ama ultrasonda 27 hafta görünüyor 1 hafta ilerideyiz 1 kilo olmuş bebem ☺️ alışverişe başladınız mı neler aldınız kışın da ne alcani bilmiyor insan☺️😂
Merve-dmr Brcuburci bizim herşeyimiz hazır yıkandı ütülendi yerleşti bile erken doğum riskli olduğum için hiç bir şeyi geçe bırakmıyorum 🥰
lemux 27.haftadayız. Ocak ayının 8-12 si civarı ekliyoruz kızımızı. 🍓 İlki de kızdı, beklenenden bir hafta geç geldi. :) Bakalım bu kız ablası gibi mi olacak.💐
Secil1991 lemux ultrason ölçümleriniz günüyle uyumlu mu acaba benim 1 hafta geri çıktı o yüzden biraz üzüldüm
cigdemusta07 Merve-dmr Merve-dmr benim ikizler 23.haftadayız benimde ocak sonu gibi ama biraz riskli ikiz gebelikler o yüzden dua ediyorum gününde gelsinler inşallah
Ayse1010 cigdemusta07 Benim de ikiz 23+4 doktor bana Ocak 10 gibi alırız dedi.Sizde de çok baskı var mı aşağıya doğru
Merve-dmr Hilallly aslında normal beslenmeye devam ediyorum hergün muz ve yumurta yemeye çalışıyorum o kadar ama 5 gün önden gidiyor🥹🤭
Secil1991 Pelinaltnl boyu kaçtı acaba bir de haftasıyla uyumlu mu ultrason ölçümleri. Benim 24+5 te 725 gr çıktı ama baş çevresi 1 hafta geri dedi
lemux Secil1991 Ben genel olarak rahat bir hamilelik geçiriyorum ve ölçümleri aklımda tutmuyorum. Dr bana bu zamana kadar haftasıyla uyumlu dedi ama 1 hafta geri 2 hafta ileri de dese endişelenecek yapıda biri değilim. 😁 Yapım bu. Yapmam/yapmamam gereken bişey olup olmadığını sorar devam ederim.
Secil1991 Z58mz merhabalar boyu kaçtı acaba bir de ölçümleri haftasıyla uyumlu mu çıkıyor acaba. Benim de 725 gr çıktı ama doktor küçük dedi
Z58mz Secil1991 Bunlar kesin kiloları değil zaten ölçümlere göre tahmini bir değer söylüyorlar. Ama haftasıyla uyumlu ne büyük ne de küçük dedi doktor bana
evoo0 24+3 sezeryan olacağından ocagin ortası gibi gözüküyor 6 kilo vermiştim ilk aylar şuan -2 kiloyla yola devam🧿 hareketleri iyice beliginlesti hareketlerde zorlanmaya başladım hemen nefes nefese kalıyorum bundan sonrasında ağırlaşıyoruz sanırım
Secil1991 Z58mz hayır her şey normaldi. yine normal diyor doktor ama beyin gelişimi için balık yağı başladı
ayseheyecanli Merve-dmr seviyorum ocak anneleri postlarını ya 😅 ben açıyorum bu kadar katılım olmuyor 😅bizde 24+1 de gittik 717 gram 31 cm di oğluşumuz 😇 doğumumuzu 23 ocak gibi söyledi doktor ay eşim de 29 ocak aynı güne gelmez inşallah 😅
Merve-dmr ayseheyecanli ah bende çok seviyorum günümüzün yaklaştığını daha çok hissediyorum nedense 🤣 yaa inşallah birazcık daha erken gelir aynı gün olmaz o zaman 🤣
Secil1991 Pelinaltnl Pelinaltnl boyu kaçtı acaba benim de 24+5 te 725 gr 30 cm çıktı doktor. Biraz geri dedi. Bir de bpd değeri bir hafta geriden geliyor. Sizin ultrason ölçümleriniz nasıl acaba ?
Pelinaltnl Secil1991 25+0 olarak spuledi ultrasona göre 31 cm kadar boyu 659 kilosu çok iyi dedi bana da
Balkan77 SMB ay benimde kalçam kopuyor sanki önümüzde 3 ay var daha şimdiden böyleyiz düşünemiyorum ama herşeye değer 💐
Karabiber123 Balkan77 benimde aynı şekilde cinsiyet ne acaba erkek olduğu için denildi etraftan 24 +1