SMB Mom_185 biz 25 haftalık olduk benim kalçam çok ağırıyo özellikle sağ taraf eğilemiyorum Ayakkabılarımı giymek çıkarmak eziyet oluyor 😢😢
aslaninannesi7 Merve-dmr 23+5 haftalık olduk oğluşumla 💙👶🏻 bugün detaylı ultrasonumuz vardı herşey normal dedi doktorumuz şükürler olsun 🙏 31 cm 755 gram olmuşuz 😍 biraz tombik olacak galiba dedi doktorumuz 💙
Sinem-78 Merve-dmr benımde ocağın 5i gibi olacak doğum 26+5 olduk ayın sonunda doktora gidicem kılosunu merak edıyorum
Mavidunyamm bboran aşırı hareketli 6 aylıkken emekliyordu. Şuan da bir yerlere tutunup ayağa kalkıyor. Ayakta birkaç dakika desteksiz durabiliyor. Çok atılgan ama çokta güler yüzlü
Merve-dmr civcivim__ çok zorlandığımda parol içtim sadece birde ıhlamur içtim bol limonlu o şekilde atlatmaya çalışıyorum 🥹
esmanurbaz_ Merve-dmr şu an 29 haftalık doğum 29 Aralık diyorlar sezeryan olursa 20 aralık gibi bende 24 haftalık gitmiştim 675 gram 29 cmdi
Balkan77 SMB ay benimde kalçam kopuyor sanki önümüzde 3 ay var daha şimdiden böyleyiz düşünemiyorum ama herşeye değer 💐
Arikkok 26+1 merhaba hanımlar; Önümüzdeki hafta şeker yüklemesi var kontrol de aynı zamanda bakalım kilo ve boyu öğrenmiş olacağım güncel olarak 6 Ocak tahmini sezeryan olacak rabbim hepimize vakti zamanında sağlıklıca kavuşmayı nasip etsin inşallah 😌