Ebbruc Merve-dmr kavuşuruz inşallah , 30dan sonrası da yavaş geçiyor diyolar ama bilemedim 36-37ye razıyım ben şimdilik sağlıkla gelsinler de 🥰 ilk gebeliğin mi
Merve-dmr Ebbruc benimde ikinci ilki 22 haftalık erken doğumdu oda kızdı şimdi tekrar kız sağlıkla kucağıma almak için gün sayıyorum 🥹🥰
Merve-dmr Minnos_23 o kadar hızlı büyüyorlarki inanamıyorum bazen her gittiğimizde yüzleri dahada şekillenmiş oluyor 🥰
Minnos_23 Merve-dmr Evet zaman geçmiyor gibi geliyor dün öğrenmiştim diyorsun ama 6 ayı bitirdik kaldı 3 ay işte 🥰 ufaktan doğum nasıl olacak telaşı sarıyor 😄
BusZeyRas Merve-dmr benim de bugün 25+1😍 24.haftada 680 gramdı Ervâ’cım❤️🥰 39.haftada sezeryana alır sanırım doktor ikinci sezeryan olduğu için☺️
BusZeyRas Merve-dmr teşekkür ederiz canım dedesi vs pek beğenmedi ama 🫨😂 biz çok beğenerek koyduk. İlk kızımın adı da Zeynep🥰 hangi hastanede takiplisin
Yenianne6161 Bugün 26. Haftamıza girdik 32 cm 1 kilo olmuş Kızım, Amniyon sivisi biraz azalmış normal sınırda duruyor dedi dün doktor normalde biraz fazlaydı sivisi. Onu kafaya taktım :(
Merve-dmr Yenianne6161 sıkmayın canınızı havuç suyu çok iyi geliyor diyorlar deneyin istersiniz inşallah en kısa sürede normale döner 🙏🏻💖
Sedefky 26+5 günlügüz. İlk hamileligim nasipte ocagın ilk haftası dogum var. İçerde yaramaz bir kız var. Biz biraz tombigiz😂
Menesadogan Merve-dmr 27+2 olduk çok şükür pazartesi kontrole gittik bebeğim 1006 kg olmuş bende 4 kilo aldim
Tgbashnn Bende 24+3 oldum 22 haftalıkken 503 gramdı 🤗ocağın sonuna doğru doğum ama ocağın başı yada ortasında olur diye düşünüyorum sağlıkla zamanında gelirler inş 🤲
Semakantar Merve-dmr bugun tam 27 haftalik olduk gecen hafta kontrolde 940 gram 31. Bucuk santimdi oglusum
kubrabayraktarr Merve-dmr benimde bugün 26+2 ama baş dönmesi böyle mide yanmalarım inanılmaz artmış durumda özellikle sabahları çok oluyor çalışıyorum sanırım artık tempoya uymakta zorlanıyorum bizimde 24 de 32cm 800 gramdı bebişimiz
Merve-dmr kubrabayraktarr bebişler büyüdükçe normal hayatımızda zorlaşıyor son haftalar nasıl oluruz acaba 🥹😬
Happy-melek1997 Merve-dmr bizde bu gece 27. Haftamıza giricez doğum ocağın ilk haftası inşallah öyle görünüyor ilk olacak daha hem korku var hem heyecan 🥰🤭 25+4 de 917 gr 34-35cm civarıydı