buseturan Balkan77 oğlunuzla aynı gün doğum günümüz ben de 20 ocak ta doğdum kızımı da ocağın başında bekliyorum 10-11 gibi 🤗
cigdemusta07 Ayse1010 bende bir anda dün oldu yani böyle haftada bir baskı oluyo dün biraz fazla oldu ☺️ sizin çok mu oluyo baskı benim iki gündür bacak aramda kasılma var bazen topallıyorum
Ayse1010 cigdemusta07 Benimde aynı bacak aramda bi kasılma oluyo olduğum yerde kalıyorum bu hafta başladı o da.İlk gebeliğim de sürekli yürüdüm bunda resmen adım atmaya korkuyorum son zamanlarda yatalak olmasam bari 😃
cigdemusta07 Ayse1010 bende ondan korkuyorum ben çok hiper aktifim zor duruyorum bebekler büyüdüğü için her hafta bi ağrı oluyo sizin cinsiyetleri ne benimkiler kız 👧 👧
Simisis Ayse1010 benim de çok fazla kasılmam vardı doktor magnezyum yazdı rahatladım yoksa acı çekiyordum bi doktoruna danış istersen magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyormuş
Simisis Şuan 25+1 doktor Ocak 22 göründüğünü söyledi 23. Hafta gittiğimde 35 cm 750 gramdı. Umarım herkese sağlıkla kucaklarımıza almak nasip olur 🙏🥰
Ayse1010 Simisis Canım kullanıyodum 18.hafta da benim karaciğer enzimlerim çok yükseldi onun için ilaç kullanıyorum doktor vitaminleri her şeyi bıraktırdı karaciğeri yormasın diye
Smileylaylom Birbebekannesi01 24+3 🙃 25+3d e muayenem vardı doktorun semineri varmış bir hafta öne çektik
Karabiber123 Balkan77 benimde aynı şekilde cinsiyet ne acaba erkek olduğu için denildi etraftan 24 +1