rumisam Merve-Umut nasip kısmet son anda normal olan bazen sezeryan olmak zorunda kalıyor bazen sezaryen denen normale dönüyor daha her ikiside zor riskli analık zor sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebisini sezaryen diye üzülme kısmet yani biz secmiyoruz ki kız mı erkek mi bebisin
poyrazin_annesi28 Merve-Umut Böyle durumlarda şehir hastanesi de sezaryen yapabilir neden özel istiyorsunuz? Ben şehir hastanesinde sezaryen oldum zorunlu olarak. Suni işe yaramadı 12 saat sonunda sezaryene alındım. Herşeyden çok memnun kaldım şehir hastanesinde takipli olduğunuz doktorunuz yok mu onunla konussaniz?
Minnaksever Merve-Umut ben hiç öyle görmedim 28.haftada ona geçtim diye surat yaptı hep zaten almak istemedi ameliyatım da baştan savmaydı hangi doktora anlatsam doktorun suçu dedi
Merve-Umut Minnaksever doktor önemli kesinlikle. Peki dikişler nasıl atılıyor vücutta eriyen ip ile mi yoksa tekrar dikiş aldırmaya gittiniz mi
Meliyda Merve-Umut sezaryende dikiş yok artık bant var estetik dikiş içten dikiyorlar üzerinede bant yapıştırıyorlar yapıştırma deniyor
Meliyda Merve-Umut her yerde aynı artık ben şehir hastanesinde doğum yaptım arkadaşım sevgide yaptı ikimizinde aynı dikiş yok artık eğer aksi bir durum olmazsa dikiş atmıyorlar dıştan
Kbr-8086 Merve-Umut bende 4.5 sene önce dogum yaptım sevgi hastanesinde hersey çok iyiydi ,doktorum alaadin beydi ikinciye hamileyim bir aksilik olmazsa yine alaadin beyde düşünüyorum doğumu
rumisam poyrazin_annesi28 çevremdeki herkes öyle söylüyor ben üniversite hastanesinde düşünüyordum ama sonradan böyle tecrübeleri duyunca kararımı degistim
Merve-Umut poyrazin_annesi28 orda da olabiliriz ama acilden ambulans ile bir kaç kez gittim herkes aynı değil ama hemşireler yüzünden bende fobi oluştu ister istemez hormonlar da tavan. Bari eşim yanımda olsun diye düşünüyorum o yüzden sevgi hastanesinde düşünüyorum doğumu
Merve-Umut Kbr-8086 benim başından beri takipli doktorum Alaaddin bey ama şuan ki fiyatlar çok fazla yani hersey çok pahalı zaten doğum da 44bin dedi. Bize biraz fazla geldi çok beğeniyorum Alaaddin beyi ama sırf fiyattan dolayı onu seçemiyorum şuan. Sevgi hastanesinin kendi doktorları 24 bin TL Alaaddin beyin kendi kliniği olduğu için sadece doğum için sevgi hastanesini kullandığı için pahalı oluyor 🥲
poyrazin_annesi28 rumisam Araştırma hastanesinin hijyeni hakkında iyi şeyler duymadim ben de. Şehir hastanesi tertemiz. Hayırlı doğumlar şimdiden 🌸
rumisam poyrazin_annesi28 evet hijyenik değilmiş ve pek ilgili degillermis doğum yapanlara karşı teşekkür ederim 🩷
Zehrayza Kızlar cuma günü doğum yaptım izmiryolu sevgi hastanesinde sorularınız varsa cevaplarım Doktorun Sebahattin beydi
Diladeniz2 Zehrayza Bizimde kasımda olacak inşaAllah ve Sebahattin bey yapacak sezeryanı çok merak ediyorum memnun kaldınız mı ? Ameliyathane nasıldı size yaklaşımları nasıldı ve kaç gün kaldınız 🫶🏻
Nilllll Zehrayza canım nasil Sabahattin bey memnun kaldın mı, doğum ücreti ne kadar ödediniz acaba ❤️
rumisam Meliyda bu doktoru ilk defa duydum genelde Nesrin diye bı doktoru öneriyorlardi bana bı kere gittim kadın dovecekti az daha ters garip bı kadındı şans hanım on numara
Meliyda rumisam nesrin kızılaslan ilk kızımdada vardı tabi o zaman atatürk devlet vardı şehir hastanelerk yoktu daha orda tanidim çok sinirli bir doktor ikinci kızımdada acilde denk geldim ona onun yüzünden erken ve sıkıntılı bir doğumum oldu beni adam akıllı muayene etmeden doğum tavsiyesi verdi ve çok sorun yaşadım. Tuğban hanım çok iyi çok tatlı bir doktor eşi mehmet keçecioğlu ile beraber şehir hastanesindeler mehmet bey tabi artık infertiliteye geçti de k.doğumdayken karı koca ikisininde kapısı kalabalık olur giden herkes çok memnun kalır