Diladeniz2
Diladeniz2 ben 1 gece kaldım ama gaz çıkışı olmadan hastaneden göndermiyorlar benimde maalesef gazım çıkmadığı için ikinci gün de kalırsın dediler ama lavman yapıldı (basit bir işlem ben istememiştim hatta ağlamıştım ama yaptırınca kolay bir işlem olduğunu anladım) sonra hemen çıktım hastaneden. Ameliyat ekibi çok iyiydi izmiryolundaki sevgide doğum yaptım ben anestezi doktoru İbrahim bey çok rahat biriydi onun rahat tavrı benimde rahat olmamı sağladı güldük eğlendik şarkı açtık derken doktor geldi hoş geldin falan derken baktım bebek doğdu her işlemi İbrahim bey anlattı bana zaten sonra çıktım yukarı hemşireler de aşırı sabırlıydı benim ameliyatım biraz sıkıntılıydı karnıma bastırmak ve kum torbası koymak zorunda kaldılar canım çok yanınca çok bağırıdm ama şefkatle yaklaştılar hep ve oda çok temizdi ne zaman temizlik konusunda yardım istesek çalışan ablalar güleryüzle geldi halletti suit oda tuttuk o da bizim için çok güzel oldu bin tl fark aldılar ama inanın o kadar para verdikten sonra doğum için bence bu da verilmeye değer aşırı rahat ettim ben eşim kızım annem hepimiz çok rahattık, oğlum emmeyi reddetti ilk başta mama söylesekte hemşireler ısrarla emzirmem için yardım etti onlar ilgisiz olsaydı oğlum mamaya alışırdı ben o açıdan da çok mutlu oldum sümeyra hemşire vardı aşırı güleryüzle sakince ilgilendi hep ya açıkçası ben hastaneden doktordan ekipten çok memnun kaldım. Spinal anestezi oldum (ilk doğumum geneldi ) bende açıkçası aşırı korkarak girdim doğuma panik atak anksiyete ne ararsanız var ama ben bile bu doğumu yaptıysam herkes yapar diye düşünüyorum