Akbh-24 Elzeminval evet denicez dedi olmazsa çok zorlama dedi tamam dedim şimdi de sancilarimi bekliyorum hayırlısı olsun inşallah
Elzeminval Akbh-24 inşallah Allah yardımcınız olsun.bende yeni gebeyim denemek istiyorum ama Midyat ile Batman arası nasıl olur bilmiyorum ve benim iki sezeryanım var 🥲
Edadlgc Merhaba ssvd bekliyorum nışanım geldi rahim ağzı tıpası düştü bugün 1 parmak açıklığın var dedi doktorum ama sancım yok ve bebek 1 haftadır beslenmemiş bekleyemeyeceğini söyledi cumaya kadar gelmezse sezaryenle alıcam dedi ne yapmam lazım
Akbh-24 Elzeminval amin Allah razı olsun gelip doktorla konuşmanız gerekiyor bakalım o ne diyecek benim bir sezeryan ve 4 yıl geçti aradan bide en son kontrole gittiğimde doktor ameliyatında incelme yok demişti inşallah öyle devam eder normal dogumumu yaparım Allah sizinde yardımcınız olsun inşallah
nurandncr Akbh-24 hala sancınız gelmedi mi? Kendinizi sok kontrol ettirin benim nişanım geldikten iki gün sonra sancım gelmişti. Kızım kanala girmeden kakasını yapmış. Doğum hızlansın diye suyu patlatmışlardı iyiki de yapmışlar yoksa kakasını yutacaktı. O da tehlikeli. Acil sezaryen olmuştum
gunom Pdfnc Amin inşallah 🤲🏻 Rabbim sağlıkla anneli babalı büyütsün inşallah 🤲🏻 ssvd olarak mı yoksa sezeryanla mi doğum yaptınız acaba
denizmanzarasi Pdfnc ay hayırlı olsun maşAllah 🙏🏻 Müsait olduğunuzda bize ayrıntıları yazarsanız çok seviniriz Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin🙏🏻🌸
Guclu_anne Pdfnc Yaa maşaAllah çok sevindim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Hikayenizi okumayı çok isterim. Bol sütlü bol temaslı lohusaliginiz olsun