Akbh-24 Pdfnc ben 39+2 deyim sancılarım bazen çok sert oluyor bazen de hiç bişey olmuyor ama olacak Allah’ın izniyle öyle inanıyorum sizde inanin kendinize Allah isteyen herkese nasip eder inşallah
Nes7616 Kubracvlk az önce kontrolden çıktım 39+5 doktor 40+5 çağırdı 1 hafta sonra gel dedi herşey yolunda beklicez dedi
Kubracvlk Akbh-24 bıgün gittik gün aldık sezeryana doktorum cok pozitif konusmadı 3600 kg olmus bende korktum beklersem dahada alcak🥹🥹 ama kendimi asırı suçlu hissediyorum
Defnezumramom Nes7616 ilk doğumunuz kaç yıl önceydi acaba ssvd için kaç yıl geçmesi gerekiyor bilginiz var mı
Nes7616 Defnezumramom evet ben 3. Kez ssvd doktoru araştırıp gittim hepsi de 18 ay dedi , Benim 35 aylık oldu oğlum şuan bende 39+5 şuan
Defnezumramom Nes7616 benim 8 aylıktı kızım hamile kaldığımda bu bana uymuyor o zaman şu an bile içim acıyor zaten erken olduğu için normal doğurmam imkansız gibi bişi benim doktorum da ssvd doktoru herkesi normal doğurtuyor oda
Nes7616 Kubracvlk bana da 39+5 dedim ki kilosu boyu kaç geçen hafta 3350 idi dedim o da dedi ki artık 39 dam sonra kilosu boyu hakkında bilgi vermem yanlış olur çünkü hep 300-400 gr aşağıda doğuyor çocuklar kilosuna takılma boşver dedi
Akbh-24 Elzeminval evet denicez dedi olmazsa çok zorlama dedi tamam dedim şimdi de sancilarimi bekliyorum hayırlısı olsun inşallah