tatlibebegim_ Eceeeeemmm elektriklide aldım manuelde aldım durmadı içinde sevmedi elektrikli olanı geri kutusuna kaldırdım öylece boşa aldım
Sumisali_ Eceeeeemmm bence manuel.Elektrikli fuzuli masraf gibi geliyor bana etrafımda çoğu kişi doğru düzgün kullanmadı bile.
dika Eceeeeemmm bende manuel alacam inşAllah elektrikli olanı doktorlar pek önermiyor sağlık açısından
tatlibebegim_ Eceeeeemmm benim bebeğim ayakta sallanmayı sevdiği için el ele olanı aldım belki sever diye ama ona göre onun en yüksek sallanma ayarı bizim en hafifiydi belkide o yüzden sevmedi bilmiyorum
dika Eceeeeemmm gelişimi için dediler manuel de kendi hareketi tanıya biliyorlar hareketleriyle onu sallanıyor bende önceden elektrikli çok istedim sonra araştırma yapınca tavsiye edilmediğini gördüm doktorlar açısindan manuele geçiş yaptım
Sumisali_ Eceeeeemmm yani siz bilirsiniz ama genel olarak uzun süre kullanılmıyor ikisi de en fazla 3 ay.
Beyzatls Elektrikliyi sevmezse elektrigini açmayız oyle yatsın salllanmak istemiyosa bende elele elektrkli alcam
Eceeeeemmm Beyzatls ya bende ona bakıyorum aslında ama kimisi sevmedi etmedi diyor yada sallanmaya alışır sürekli ister diyor ne yapcam şaşırdım
Emel_11 Eceeeeemmm ben Elele aldım hem pil ile çalışıyor hemde elektirikli umarım sever, kolik bebekler için iyi falan dediler uzunca araştırıp öyle aldım umarım pişman olmayız
Ahmerrr Eceeeeemmm 4. Aya kadar kullanılıyor elektrikli tavsiye ederim kendi kendine sallanıp uykuya dalması veya sakinleşmesi için iyi oluyor
Tontonunannesi Eceeeeemmm ben elektrikli alacaktım bir kaç doktor iyi olmadığını söyledi Manuel de 2.el aldım belki sevmez diye ucuz olsun dedim hem kızımda hiç ihtiyaç duhmamıştım belki kullanmam diye almayacaktım çok uyguna bulunca evde dursun alayım dedim aldım