Kayzennn
22 23 yaşlarımda doktorun gözümün içine bakar iki avucunu açıp bu kadar kist var iki yumurtalığın da da asla çocuk sahibi olamazsın demesiyle hastaneyi ayağa kaldırdığımı dün gibi hatırlıyorum 6 ay bi hap kullandım o hap beni regl yapmadı sinirlerim tavan şişliği saymıyorum bile sonra başka bi doktora gittiğimde Yasmin diye bi hap verdi onunla ayda 1 regl oldum 2 ay kullandım ayın sonunda kontrolümde kistlerim yumurtalık duvarına yapışmış almak zorundayım ama eğer fazla yapışıksa yumurtalıklarını alırım demesiyle bir kez daha başıma yıkıldı dünya
Başka bir doktora gittiğimde eve kist var ama çok küçüksün evli değilsin seni bıçak altına almak doğru değil ilaç tedavisiyle devam edicez evlendiğinde 6 ay normal süreç vericem sana hamile kalmak için olmazsa ilaç tedavisi 6 ay olucak o şekilde de olmazsa son çare ameliyat ama sonunda hamile kalman için her yolu deneyeceğiz demişti 25 yaşında evlendim evliliğim 2. Ayında 1 aylık hamileydim şuan oğlum 2 yaşında
Ayrıyeten 2 aylıkta hamileyim ve sıfır tedavi 7 cm kist var hala yumurtalıklarımda..
Çok uzun oldu ama içinizi rahatlatmak için yazdım size asla kendinizi üzmeyin rabbim ol derse olur tıp çok ilerledi tek doktorla bırakmayın kendinizi..