senatss MAHPARE maalesef bende öyle diyorum ama yine de yapıyorum biraz önce arkadaşım ayptı erken gebelik çok net çıktı o hamile olduğunu öğrendi bende yarın yapıcam inşallah daha net çıkar
senatss MAHPARE ilk kanda yükseliyor sonra idrar ama idrarda görmemenn çok normal kan ver aklında kalmasın derim ama yine sen bilirsin
Eesraaa34 MAHPARE ilişkiden yaklaşık 12 sonra erken gebelikte silik çıkıyor benim öyle olmuştu 11 gün olmuştu yaptım olmadı 12günün sabahı yaptık çıktı 🫣
Solmaz-Papatya senatss artık test yapmam zaten regl günümü beklicem hepimiz hakkında hayırlısı olsun 🤲
Hezem Bence çok erkenci davranıyoruz döllenme oluştuktan 11 gün sonra beta hcg yükselmeye başlıyormuş idrar testlerinde de beta belli bir seviyeye gelmediği sürece çift çizgiyi göstermiyor inanıyorum bu ay hepimiz sevinicez💕💕💕💕
senatss Hezem bu aydan o kadar umutluyum ki siğara tiryakisi olan ben 14 yıldır bırakmayan ben 2 gündür o kadar az siğara içtim ki tiksindim miğde bulantısı desen öyle hadiii inşallah hepimizde güzel haberler alalımmm❤️
MAHPARE Hezem ya aslında mesele olup olmaması değil, ya kımyasaldan korkuyorum ama o da yok gibi bu ay yanı kimyasal gebelık bile olmayacak 😂
Solmaz-Papatya Hezem hadi inşallah ya kendimi yasadiklarımı bu mutlu haberle belki birazda olsa unuturum
Hezem MAHPARE inanıyorumm şuan içime çok farklı bir huzur geldi Rabbim hepimizi sevindirsin inşallah 💕💕💕
MAHPARE Hezem o huzur tevvekülün huzuru 💖🌹olup olmaması değil önemli olan o tevvekülün varoluşu:)) elhamdülillah
Hezem MAHPARE yaşanan talihsizlikleri düşünmeden yeni bir gebelik yeni bir tecrübe olarak düşün çünkü o farklı bir spermdi bu farklı bir sperm inşallah her şey gönlünce olsun. 💓
senatss MAHPARE kızlar kim güzel haber duyarsa unutmasın bize söylemeyi hem umut olalım birbirimize hem de mutlu ben başkası hamile olduğunu görünce de mutlu oluyorum 😅