Yldrmmmm Seher_blk bat 13 üydü 7 ekimde erken gebelik testiyle Silik çizgi gördüm dün de kan verdim sonuç 160 çıktı çok şükür 🥰🌸
Bigsecret3 Seher_blk bat 12 halsizlik ve uyku durumu var üzerimde çok yorgunum geceleri uyumama rağmen böyle akıntı görüyorum beyaz kikusuz özellikle iç çamaşırımda leke olarak yani lekeden kastım beyaz akıntı ama öyle yansıyor onun harici bazen çok derinden gelen mide bulantısı oluyor ama bunun için çok erken diye düşünüyorum dün sol gogusum sızladı resmen sesli tepki vermeme neden oldu ara sıra batma ve kasık ağrısı oluyor bu ay bel ağrım yok nedense 😅 bazen dizlerim ağrıyor vücut ısısı artışı yaşıyorum bazen
senatss Bu gün 2 test yaptım biri erken gebelik testi negatif kaset pozitif 2 3 gündür miğde bulantısı çekiyorum ve sigaradan tiksindim ne durumdayım bende bilmiyorum BAT 11
gamzelikizyds senatss merhaba bende adet gecikmesinin 6.günü erken gebelik yapmıştım negatif çıkmıştı ertesi gün doktora gittim beta 2.36 çıktı doktor bi hafta sonra gel dedi 10. Günü dayanamadım bir umut test yaptım pozitifi gördüm kan değerim 64 tü 4 gün sonra 684 oldu yarın keseyi göreceğiz inşallah umudunuzu kaybetmeyin benim geç döllenme oldu ondan geç çıktı bu kadar
Seher_blk Kkardelenn1 benim uygulamalar sırayla ayın 9u , 12si , 14u gösteriyor hangisi doğru bilemiyorum belki cuma günü test yaparım bekleyebilirsem de pazartesi yaparım
senatss Seher_blk dayanamayıp bir kaset daha yaptım ve yine pozitif 2. Çizgi silik şekilde 1 tane erken gebelik testi kaldı elimde onuda sabah ilk idrarla deneyecemmm
Kkardelenn1 Seher_blk en geç tarihi yapsan daha iyi olur erken yaptığın varsa da çıkmayabilir üzülmekten iyidir beklemek
Seher_blk Kkardelenn1 aynen canım haklısın zaten geçen ay kimyasal geçirdim o yüzden sevinip sonradan üzülmek istemiyorum
Ezgezg İyi akşamlar benim de bat 11 adetim düzensiz ama ağrılar var bi haftadır, hasta olcam sanki☹️bugün öğlen test yaptm negatif çıktı erken belki de daha
senatss Xiremmx bende öyle bişi yok hiç olmadı da belki başkaları vardır bende bulantı çekiyorum 2 gündür🥺