Eceunverkanra Deletedmom004 Bir kez oldu diye bir daha olacak diye bir sey yok hic oyle dusunme :( umarim saglikla alirsin bebegini kucagina 🙏🏻 Malesef annelik boyle bir duygu, surekli bir evham hali. Cok kafana takma,cok okuma. Allah’in dedigi olur🙏🏻
Flora34 Kürtajdan hemen sonra düzensizliğiniz olabilir. Sıkıntı etmeyin bence. Zaten doktorlarda kürtajdan sonra rahmin toparlanabilmesi için 6 korunun diyolarlar. Toparlanmak için biraz zaman geçmeli bence
Eceunverkanra Flora34 insallah 🙏🏻 Aslinda kafama takmayayim diyorum ama sinir yapiyor bende esime her firsatta carliyorum😂 benim ruh sagligim icin bi an once regl olayim istiyorum yoksa baska turlu cok kafama takmiyorum.
Deletedmom2232 Eceunverkanra olursun stres yapma canımm oda etkiler. Bazen dahada geç olabiliyor. Korunmadıysan hamilede kalmış olabilirsin. Dilersen bir Dr. Görün için rahatlasın
Eceunverkanra Deletedmom2232 yok canim korunduk, doktor kesin korunun dedi. Ama korunarak kaldiysam ona yapacak bir sey yok😅 ama gecen gun test yaptim negatif cikti bir daha tekrarlarim olmadi ama hic sanmiyorum.
Deletedmom2232 Eceunverkanra normal düşük olsa bir ay sonrada kalsan birşey olmuyor canım yapılan araştırmalara göre ancak kürtajda beklemek sağlıklı sanırım. İnşallah biran önce regl olursun🙏🏻
Ahahgshrbbr Eceunverkanra hic sorma bu gebeligimde Allahtan kanama disa vurdu hemen hastaneye falan da gittim cok sukur 36 haftalik olduk hatta bitmek uzere gun sayiyorum bakalim ne olcak
Eceunverkanra Ahahgshrbbr oyyy masallah Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin, bi avazda dogsun bebeginiz insallah🥰
Eceunverkanra Deletedmom2232 normalde doktorum 2 ay korunun sadece demisti. Ama patoloji sonucuna gore mol gebelik olabilir o yuzden onlem alinsin dediler. 6 ay korunmasiz iliskiyi yasakladilar. Neredeyse 2 ayı geçti bile. Temmuz’dan itibaren tekrar Allah’in izniyle deneyecegiz. Ama su regl olamamak beni kotu etkiliyor istemsizce:(
Sabinakuzey Eceunverkanra Bende kurtaj olduktan sonra 60 ci guju adet oldum . Doktor da bana 60 gun olmaman normal dedi ve kurtajdan 5 ay sonra hamile kaldim
Eceunverkanra Sabinakuzey masallah,Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah🙏🏻Darisi tum isteyenlerin basina diyelim.
Deletedmom2232 Eceunverkanra canım benim üzülme olursun İnşallah soğann suyu yada incir kürü iç istersen o söker içeriyi temizler
Zeyna0607 Eceunverkanra geçmiş olsun canım tekrardan bu kürtaj sonrasını ihmal etmemek lazım herşey istediğin gibi olur inşallah
Eceunverkanra Deletedmom2232 amin canim insallah. Bi bakayim doktoruma sorayim. Cok tesekkur ederim🙏🏻
Eceunverkanra Deletedmom2232 lekelenme basladi canim, cok sukur regl oluyorum galiba sancimda basladi 🙏🏻 Cok tesekkur ederim hepinize.