bahocum biranneadayi15 fetal dna yaptırmışsınız cinsiyeti öğreneceğinize göre onun doğruluk payı 60 değil 99du yanlış hatırlamıyorsam
Bhrdnz biranneadayi15 ne kadar ücret ödediniz anlattığınız test fetal DNA ama doğruluk payı daha yüksek olur ödediğiniz ücret yüksek miydi
biranneadayi15 Bhrdnz benim evime fatura gelecek daha ne kadar tuttu bilmiyorum ama 75 Euro felan ödeyecem yurtdışındayım
biranneadayi15 Sum16 kan verdim sonuç gelince Dr ultrasonla sonucu karşılaştıracak bu şekilde bakılacak
biranneadayi15 Kze teşekkür ederim inşallah güzel çıkar bebeğim 10 gün geriden geliyor bu yüzden endişe ettim panikle yaptım
biranneadayi15 Ayse2133 ah keşke yaptırmasaydım diyorum bende iyi yapmışsınız bende ilk gebeliğimde yaptırmamıştım
biranneadayi15 hubanurozbas- doktor bana bu şekilde söyledi %60 doğru dedi çok şaşırdım bende böyle deyince ama cinsiyeti ekstra para ödedim öğrenmek için bunda sadece down ve onun diğer iki çeşidi sendromlara bakılıyor keşke yaptırmasaydım ya
hubanurozbas- biranneadayi15 demekki fetal DNA değil bu canım çünkü tek ücret ödeniyor biraz da pahalı hatta orda kromozomlara bakılırken cinsiyet haliyle öğreniliyor acaba başka test mi bu dediğin
Hasret18ayaz biranneadayi15 benim ikili testte down ciimisti doktorlar bebeğimin %99 down sendromlu dünyaya geleceğini soylediler bana kağıtlar imzalattilar bebeğimin ve kendi olumumu kabul ediyorum bebeğimin engelli doğacağı hakkında bilgilendirildim diye oğlum şuan 2 buçuk yaşında sapasağlam çok şükür hiç takılmayın
hubanurozbas- Hee evet ikili test dediğin gibi yüzdesi düşük onun hiç bişey çıkmaz Allah’ın izniyle bazen sonuç yüksek çıksa bile bebekler sağlıklı olabiliyor ihtimal sadece