Zelihapekr Cansuuuh benim kızım kreşe gidiyo. Sabah eşimle arabayla onu götürüyoruz. Eşim ordan işe gidiyo ben yürüyüş yapıp eve dönüyorum. Akşam üstü de kızımı almaya gidip geliyorum. Yaklaşık 8-10 bin adım atıyorum. Kilo alımımı kontrol ettiğini düşünüyorum. Yürüyüşe gidemediğim günler. Evde youtube dan hamile egzersizi yapıyorum. Evim de mis gibi ev işlerim aksamıyo güne erken başladığım için. Hatta evden yaptığım bi işim de var. Nakış yapıp trendyol üzerinden satıyorum. Bu koşuşturmaca içerisinde mutluyum 😌
Cansuuuh Zelihapekr maşallah size 💖 ben bütün gün yatıyorum içim hiç rahat değil sezeryan olmak istemiyorum bi an önce bende yürüyüşlere egzersizlere başlicam inşallah
Zelihapekr Cansuuuh çok yoruluyorum tabiki ama bu yorgunluk da mutlu ediyo 😌 kafamı dinlememiş oluyorum. Havalar da tam soğumadan yürüyebilirsiniz. Ödemlere de çok iyi geliyo. Önceki hamileliğimde ayaklarım ellerim balon gibiydi. Bu hamileliğimde yaşamadım hiç çok iyi oldu.
Pinarkorkmazer Cansuuuh yürüyüş yapmaya başlasanıZ tembelliğiniz gider ilk beş dakika zorlanırsınız ama sonra alışıyorsunuz yürümeye
Kevser_1 38+6 haftalığım hergun iğne vurulmak bahanesi ile hastaneye gidiyorum yarım saat falan yürüyorum dün de 45 dakika yürüdüm normal istiyorum inşallah olur
Babyone1 Bende evde iş yaparken yoruluyorum ev işi anca. Yürüyüşe çıkınca çok sıkışıyorum 10 dk da bir WC ye giriyorum aşk yaşıyoruz artık klozet ile 🤣🤣
Hfszynp Çocuğu okula götur gel, akşama al gel bence yuruyorum ya🤣 zaten ev işleri malum bitmiyor bide kızım birinci sınıf yani şu dönemde hayırlısıyla geçsin diye bekliyorum
Ecekrk Cansuuuh bilmiyorum ama benim her nstde sancı çıktığı için bakıyorlardır belkide yani doğum başlatmayan vücudu hazırlamak için olan sancılardan sanırım hep oluyor nstde