Cansuuuh 36+5 deyiz 1 hafta da ilerde gidiyor bebiş yani 37 falan. Bi ara yürüyüş yapıyordum ama şuan hiç yapmıyorum hiç halim olmuyor gün boyu yatıyorum nasıl doğurucam böyle ben siz yürüyüş yada egzersiz yapıyor musunuz
beyza36 Cansuuuh 32+5 deyim hiç yapmıyorum . Gerekte yok evde temizlik yemek yapan insanın egzersize nasıl vakti olacak vakti bulsan bile enerjin olmaz . Sosyal medyada görüyorum günlük on km yürüyenler felan asla inanmıyorum yada evde bir tek iş yapmıyorlardır . Bu kadar ileri haftalarda hem ev hem temizlik yemek üstüne egzersiz 😂😂
Htccndn Cansuuuh Yürüyüş yapamıyorum bende 37+3 günlük hamileyim evde egzersiz yapıyorum ama hergün değil çünkü vajinam bu aralar çok ağrıyor birgün durup birgün yapıyorum bende 😒
Sedagoktugg54 Cansuuuh 38 haftalığım sadece sabah oğlumu okula bırakıp öğlen alıyorum toplam yani 20 dakika yürümüş oluyorum evde pilates topuyla egzersiz yapıyorum ve bol bol temizlik yapıyorum yerleri elimle siliyorum 2 cm açıklık var nişanım geldi
Ecekrk Cansuuuh 1cm açıklığım var 36+5teyim bende doktor artık yürüyüş squat yap bağdaş kurarak otur dedi doğumu başlatmaz ama kolaylaştırır dedi bende başladım bakalım nasıl olucak çok çabuk yoruluyorum 10 dk yürüyüp 5 dk oturuyorum anca öyle oluyor
isiksinem45 beyza36 Valla bende aynı ama haftanın 6 günü evde durup 1 gün alışverişe gidiyoruz bacaklarım ağrıyo bende hiç yapamıyorum yürüyüş felan bide evlendim hiç bilmedigim etmedigim yere geldim Kıbrısta oturuyorum evimin onu sanırsın İstanbul köprüsü sürekli araba geçiyor bide aşırı hızlı sürüyorlar bende korkuyorum birşey felan olur diye açıkçası yürüyüş yapmiyorum
Pinarkorkmazer beyza36 ben günde en az 10 km yürüyorum evdeki tüm işleri de kendim yapıyorum yanımda kimsem yok 😂
ozgealtinoz Adana hala çok sıcak olduğundan yürüyüş yapamıyorum zaten iş yemek anaokuluna giden oğlumu okula götür getir derken sıcaktan bide göğüs altından pişik oldum zor geçiyor vallahi hamilelik şuan 27.haftadayim Allah kolaylıklar versin bize
ozgealtinoz Htccndn aynen öyle vallahi diğer şehirlerde ceket giymeye başlamışlar biz hala şort atlet giyiyoruz 😁
Cansuuuh Htccndn bende yürüyüş yapamıyorum egzersiz yapıcam diyorum ona da bi türlü fırsat bulamadım temizlik falan da yapmıyorum ya bi yemek bi bulaşık etrafı topluyorum eşim çalıştığı için batmıyor süpürgeyi de robot hallediyor tüm gün yatıyorum😅
Htccndn Cansuuuh Ahahaha en güzeli aslında biliyormusun ama egzersizde bir yandan rahatlatıyor gibi bilmiyorum ben yapınca rahatlıyorum enerji geliyor ☺️
Sedagoktugg54 Cansuuuh Yapmaya başla canım ama kendini çok yorma ilk zamanlar bacaklarım ağrıyodu benim hamlamıştım 😒
Cansuuuh Ecekrk ay açıklığıma hiç bakmadılar benim bende aynı haftadayım sizle. Sancı olunca mı bakıyorlar açıklığa
Oksuruksurubu Cansuuuh normal doğum düşünüyorsanız pilates yürüyüşler çok önemli hastanenizin gebe okulu varmı
Ecekrk Cansuuuh bilmiyorum ama benim her nstde sancı çıktığı için bakıyorlardır belkide yani doğum başlatmayan vücudu hazırlamak için olan sancılardan sanırım hep oluyor nstde