salgamkafa5 Geçen hafta 20. Haftada detaylı ultrasona girdim ben de maalesef bağırsaklarında parlaklık olduğunu söyledi doktor bebeğimizin down sendrom riski olduğunu söyledi, kalbine iyi bakamadığı için 2 gün sonra tekrar gideceğiz detaylı ultrason için😢
tugces87 salgamkafa5 sizinle aynı anlarda parlaklık görülmüş sanırım ben de bugğn ayrtınlı ultrasona girdiğimde öğrendim. Şu an çok üzgün ve telaşıyım sakinleşemiyorum sonradan düzeldi mi
salgamkafa5 Evet kalbine bakamamıştı son gittiğimizde ona da baktı, aritmi ve kalp kapakçıklarında çarpıklaşma olduğunu gördü.
salgamkafa5 Hangi alan olduğunu hatırlamıyorum şu an uzman doktora gidebilirsiniz fakat yüksek ihtimal doğuma kadar geçen bir durum dedi
Handemhmt 4147 yavrum bende 16 haftalık hamileyim bağısakta parlaklık var ama sebebi aşırı kanamam oldu benim 13. Haftadan beri durmadı doktorum zaten takip eden doktordu oda kanama olan hastalarda bebeğin sıvısına kan karıştığı için bağırsakta parlaklık olur asla korkulacak bir durum değil ilerleyen haftalarda geçer dedi. Sizin kanamanız olmuş muydu benim plasenta kaynaklı kanamam vardı. İkili testimde orta riskliydi yaş riskim çıkmıştı doktorumda iyice saçmaladılar ultrason bulgusu yoksa korkma demişti yaşım 27 buarada 😂
4147 Handemhmt ben de 27 yaşındayım canım ikili tarama temiz gelmişti benim dd senin nasıl yaş riskin çıktı anlamadım daha yaşımız kaç risk oluşturacak 😂 kanamam olmadı hiç ama içeride oldu mu onu bilemem. Önümüzdeki hafta detaylıya girecek inşallah kaybolmuş olur
Busra16 Ayrıntılı ultrason da kalpte parklıklık olduğunu başka bir yerinde her hangi sorun olmadığı 2 li tarama testininin nasıl olduğunu sormuştu bir kaç kez sonucunun çok güzel olduğunu söyleyince endişeye gerek yok ben söylemekle mükellefim tek başına bir şey ifade etmez baya küçük bir süre sonra kaybolacaktır dedi öylede oldu umarım sizin de öyle olur 🙏
4147 Busra16 inşallah canım insanın aklında yer ediyor valla bir an önce geçmesini bekliyorum sağlıklı olması için dua ediyorum
Handemhmt 4147 bende anlamadım tek risk yaştan çıktı sanırım ikili tarama mental sağlığımın 27 yaşındaki biri için fazla kötü olduğunu düşündü 😂 Hayırlı haberler al inşallah 🙏