senatss Mihriimah çok dua et bana da bende 11 bucukta muanem var kan falan verşcem inşallah hamileyimdir senin adına çok mutlu oldum gerçekten ❤️
Mihriimah senatss inşallah seninde hepimizinde kucağını doldursun rabbim 🌺🌺🤲🏻 çok sağol canım benim sende haber ver olur mu
Melike1001 Mihriimah biz 11+5 olduk ablası 🙂 kan test sonucunu ilk yorumu yaptıktan sonra gördüm inşallah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim
Mihriimah Melike1001 amin amin inşallah canım benim sende inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına alırsın 🌺🌺🥲 bende geldim sağlık ocağına 6 haftalık sanırım aramızda az var 🥲
Bigsecret3 Mihriimah Yok kuzum sorun değil korkma bir şey değil sen hamilesin hayırlı uğurlu olsun darısı başımıza
Mihriimah Bigsecret3 çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun hepinizden rabbim sizlerede nasip etsin aminnn 🤲🏻🤲🏻🌺🌺
greybrde Mihriimah 5 dakka içinde böyle çıktıysa kesim var kimisi 1 saat sonraki testi atıyor malesef boş yere ümitlenmiş oluyorlar
sweetmom_ Mihriimah Tabii ki gebesin🤩🤩🤩 tebrik ederim canım sağlıkla doğsun minnoş 🤍🤍 referans aralığında sırasıyla değerlerin ne anlama geldiği yazıyor. 5< en düşük ihtimal bu ve böyle olunca gebe olmayan değer aralığını gösterir.
Mihriimah sweetmom_ evet öyleymişte ben inanmamak için direndim sanki 😅🫣 çok teşekkür ederim canım benim çok mutluyum rabbim herkese nasip etsin inşallah 🥲🤲🏻
myangelson Mihriimah hayırlı olsun pozitif o referans aralığı ona bakmayın muhtemelen 0-5 aralığı için yazıyordur onu🧡
Kaossever Mihriimah Ayyy çoook sevindim canım benimmm sağlıkla al kucağına insan gördüğüne bile inanamıyor demiii ben çığlık atmıştım gördüğüm de nasıl ya falan diyordum 😂 Allah ım isteyen ve hakeden herkese yaşatsın bu duyguları 😍😍
Mihriimah Kaossever aminnn amin canım isteyen herkesin kucağını doldursun Rabbim inşallah 🌺🤲🏻 çok teşekkür ederim evet inan doktora gidene kadar inanamadım hala daha gerçekten hamilemiyim diye soruyorum kendime normalmi bu 😅🫣