Wolf13 Mihriimah Ben burdayım diyor bozuk olmaz bozuk olan testte çizgi bu kadar net olmaz kan verebilir misin
Mihriimah myangelson evet bende artmedle yalancı pozitif yaşadığım için güvenemiyorum 😅 hatta predictor erken gebelik testi güvenilir ondada çıktı ona bile güvenemiyorum şuan bakalım inşallah yarın sabah kan sonucu çıksında 🤲🏻🌺
Kadersss Mihriimah eee sen hamilesin 😍😍😍😍 ama kaset testler özellikle kuruyunca daha belirgin olurlar ama erken gebelik testindedir bariz ben burdayım demiş kan versen iyi olur 😍
sweetmom_ Mihriimah inşaallah. Çok net çizgi var nedense yanilmayacak gibi hissediyorum. Hayırlısı olsun inşaallah
Mihriimah Kadersss @Kaossever @myangelson @Bigsecret3 @Ftma4 @senatss @sweetmom_ Kızlar ben hala inanamıyorum doğru mu bu?? Neden gebe olmayan yazıyor sistemsel bir hata mı .. allahım gerçekmi bu bişey söyleyin
senatss Mihriimah kız hayırlı olsun gebesınnnnnn aşlahım sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin nasılsın ❤️❤️❤️
Bigsecret3 Mihriimah Yok kuzum sorun değil korkma bir şey değil sen hamilesin hayırlı uğurlu olsun darısı başımıza
Mihriimah senatss aminnn aminn Allahım rabbim isteyen herkese hayırlısıyla versin inşallah o kadar uzun zamandır istiyordukki.. iyiyim iyimiyim bilmiyorum şuan sakin olmaya çalışıyorum sağlık ocağına gidip birazdan çıktısını alıcam doktora sorucam
senatss Mihriimah çok dua et bana da bende 11 bucukta muanem var kan falan verşcem inşallah hamileyimdir senin adına çok mutlu oldum gerçekten ❤️