eliff4 Htccndn amin canım inşallah Rabbim hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ☺️
Htccndn eliff4 Bitmişte bebiş gelmek istemiyor bir gelse rahatlicam 😂 seninkide az kalmış o zamanlae çabuk geçiyor canım ondan öncesi sanki hiç geçmiyor gibiydi ☺️
eliff4 Htccndn rahatı iyi demek ki gelmeye niyeti yok 😄 bende bazen geçsin istiyorum bazen geçsin istemiyorum 😄
Htccndn eliff4 Aynen canım demekki ama bizde görmek istiyoruz kavuşmak istiyoruz işte 😂 onu bende istiyordum bazen diyordumki keşke hep karnımda kalsa hiç zaman geçmese diyorum ama son zamanlara gelincede diyorsunki gelsin artık istiyorsun 😂
eliff4 Htccndn normal doğum olucak sanırım senin bende normal doğumdan korkuyorum ☺️ ilk bebişin mi seninde ?
Htccndn eliff4 Aynen canım normal doğum istiyorum bebişte baş aşağı geliş ☺️ bende korkuyorum normal doğumdan benimde ilk bebişim seninde ilk bebişin demi ☺️
eliff4 Htccndn çok kolay doğumun olur inşallah canım ben sezeryan düşünüyorum ama bakalım ☺️ evet ilk bebişim benimde ☺️
Htccndn eliff4 Amin inşallah canım çok teşekkür ederim ❤️🙏🏻 inşallah seninde ağrısız sızısız geçer canım benim 🙏🏻
rosatue eliff4 siz yine adettendir yiyin çikolatanızı ama göstermeyen göstermiyor 😂 benimki doğana yakın bile hususi saklamıştı. Doktor dürttükçe de iyice kapatmıştı.