eliff4 Kızlar kızım yüzünü her kontrolde saklıyor elleriyle göstermiyor cuma günü detaylı ultrasona gidicem giderken ne yemeliyim sizce şöyle yaptm şunu yedim gösterdi kendini falan diyen var mı ☺️
Htccndn eliff4 çikolata vişne suyu ikisinide denedim canım ama göstermeyince göstermiyor doktor zar zor yüzünü göstermesi için vurdu karnıma öyle gösterdi 😂
ceren-123 eliff4 kahvaltı yaptım ben girmeden 15 dakika önce filan su çikolata yedim . Ama bize hep gösteriyordu yüzünü bunların yararı oluyor mu bilmiyorum 😂
Mlsaa99 Ben kahvalti edip gitmistim dayanamamistim acligima cocugun hareketlerinden fotograf bile cekemedi doktor keske yemeseydim demistim pismanim
eliff4 ceren-123 son kontrolde iki eliyle kapattı yüzünü doktor göstersin diye uğraştı ama hepten arkasını döndü bize napcaz bilmem 😄
Htccndn eliff4 Yok canım benimki erkek ama çok sinirli bir erkek kaşları çatık bakıyordu detaylı ultrasonda 😂
anonimuye Konuyla alakasız ama karından bakarlar demi vajinalde bakarlar mi acaba ? Bnde gitcem tok gelin demişlerdi bana ekstra bişey ye felan demediler