GozdeKB myangelson amin inşallah🙏🏻 ilk defa yaptıracağım çok heyecanlıyım biraz korkuyorum ya birsey derseler çıkarsa falan diye bi yanımda hiç yaptırma diyor çünkü yaptırıp sıkıntı var diyenlerin çoğunda birsey çıkmıyormuş ne yapıcam bilemedim
myangelson GozdeKB hayır bence detaylı önemli bir şey. Yapılması gereken bir durum o yüzden benim hiç aklımdan yaptırmamak gibi geçmiyor 😅
GozdeKB myangelson bi anormallik olsa çıkar dimi siz yaptırmamıştınız daha önce bi postta karından bakınca çıkmadı vajinalde anomaliler gözüktü diye gördüm ama genelde karından bakıyorlar galiba
myangelson GozdeKB evet çıkar benim ilkinde de yapıldı bunda da yaptıracağız. Vajinal genelde rahim ağzına bakılması açısından doğru sonuç veriyor
Esrakcshn GozdeKB benimde 13 de başladı bulantılar 15+3 hala tiksinti var 2 trimester rahat derlerdi bide ☺️
GozdeKB Esrakcshn aynen ya millet rahata kavuştu ben rahatım oh derken böyle şeyler çıktı 😅 sizin cinsiyet belli mi
DuyguuTopal GozdeKB yaa kızlar ben şuan 14+5 haftalığım ama çocuğu kasığımda gibi hissediyorum nedendir olan var mı?
Gokcegkc 17+6′dan merhaba 😊 birkaç gün önce tam göbeğimin altında minik pıt pıtlar hissettim ilk gebelik olunca erken diye bağırsak hareketi sandım ama birkaç gündür ara ara oluyor burdan okuduklarım kadarıyla bebeğimin ilk hareketleri sanırım 🥺🥺
melektb GozdeKB 17+2 den 🥰 Bende de çok yoğun şekilde bacak ve ayak ağrısı var bu zamana kadar olmamıştı. Magnezyum takviyesi icinde doktorum erken demişti malesef ağrıyı çekiyorum 😒
GozdeKB melektb yok canım erken değil benim doktorum 13.haftadan itibaren kullan krampların olur saçın tırnağın herseyini zarar görür takviye kullanmazsan dedi ama ben kullanamıyorum maalesef aşırı derecede migdemi bulandırıyor ve kusuyorum 😐
melektb GozdeKB ben kullanmaya razıyım nasıl bir takviye dedi acaba benimki demir ilaci ve d vitamini verdi sadece
haticealicii GozdeKB merhaba umarım aktifsinizdir ikili test yaptırdım ve aynı şey bende de çıktı Trisomy 13/18 bebeğiniz umarım iyidir beni neler bekliyor çok merak ediyorum sıvı aldırmam gerekiyor sanırım siz yaptırmıştını