Diririiririm Rabiul yani poliçede spinal epidural hiç bir bilgi yazmıyor sadece doğum yazıyor, o yüzden anlayamıyorum
mrvcl9 Esraaabayy spinal anesteziyi karşılamıyormuş ya o da iyi olmadı artık doktorlar hep böyle yapıyor genel anestezi istesek yaparlar mı bilemedim
Esraaabayy mrvcl9 Canım bildiğim kadarıyla istediğin anestezi türü ne ise onun ücretini sen ödüyorsun ama tam emin değilim perşembe günü kontrolüm var hastaneden detaylı bilgiyi öğrenince haber veririm sizede
mrvcl9 Esraaabayy teşekkür ederim canım acaba en uygun sigorta şirketi hangisi ya AXA sigorta 32 bin lira fiyat çıkardı çok bence😞😞😞
Esraaabayy mrvcl9 Canım şimdi bilmiyorum ama biz geçen sene araştırdığımızda bize en uygun Anadolu gelmişti ve o zaman ona yaptırmıştık
Esraaabayy mrvcl9 Canım merhaba bugün kontrolüm vardı yatış biriminden fiyat aldık anesteziyi sigorta karşılamıyor ve epidural veya spinal anestezi için 4bin tl fiyat verdiler
mrvcl9 Rabiul şuan en uygun sigorta şirketi hangisi acaba yaptırmak istiyorum ama hangisi daha uygun hiç bilgim yok
Rabiul Premsescik bende gideceğiniz hastane belliyse onun paketine bakım hamile kaldıktan sonra sigorta yaptırmak bana pek mantıklı gelmiyor çünkü hastane paketinden daha pahalı oluyor sompo sigorta var mesela sadece medicana ile anlaşmalı