mrvcl9
Ben geçen sene Ekim ayında Anadolu sigortadan yaptırdım o zaman sigortayı yaptırınca 1 ay hamile kalmama şartı vardı, sigortamda doğum teminatlı yaptırdım ve 10 muayene hakkı sınırsız tahliller, ultrason vs herşeyi karşıladı, detaylı ultrason hariç ama onun parasını ödedik ama onun dışında hamilelik boyunca kan testleri ikili üçlü testler derken hepsini sigortam karşıladı, erken doğum riskim vardı hastanede sürekli yatışlarım oldu ve 1 kuruş para ödemedik, sınırsız yatış süreci de olduğu için. Eşim polis memuru ama ssk Bağkur vs farkediyor mu onu bilmiyorum. Anadolu sigortayı arayıp öğrenebilirsiniz. En güzel yanı ise biz o zaman 9 taksit yaptırmıştık taksit seçeneği vs olması çok güzel… kötü yanından bahsedecek olursam da, geçmişte tanı konulmuş rahatsızlığın veya geçirmiş olduğun ameliyat varsa onu poliçe kapsam dışı yapıyorlar ve o rahatsızlıktan dolayı hastaneye giderseniz sigorta karşılamıyor, bende pcos vardı ve e nabızda tanısı konulduğu için hamilelik öncesi muayelerimden ücret alınıyordu hamile kalınca sigortam muayeneleri karşılamaya başladı. En basitiyle migreniniz dahi varsa ve e nabızda tanı konulmamışsa bunu dile getirmeyin şu hastalık var bu hastalık var gibi, çünkü poliçe kapsam dışına giriyor ve o hastalık için Dra gittiğinizde sigortanız karşılamıyor ücretli muayene oluyorsunuz.