Aserpil İstanbul çam ve sakura şehir hastanesinde detaylı ultrason çektiren var mı. Ben ikili üçlü testleri yaptirmadigim için detayliyi iyi bir yerde yaptırmak istiyorum . Memnun olan var mı acaba
MiracAlpinannesi Aserpil Oraya gidiyorum muayeneye. Geçen hafta bir arkadaş ile konuştum orda detaylı ultrason da ışıl hanım varmış çok memnun kalmış. Ama ben randevu bulamıyorum.
melismom1 Aserpil evet orda yaptırdım tüm testlerimi memnun kaldım.Detaylıya da yarım saat fln bakıyor.Aksi bi şey çıkarsa da söylüyorlar zaten.Renkli veya siyah beyaZ çıktı vermiyorlar.Onları e nabızdan görüyorsunuz.
Sevgshn Aserpil bende orda yaptırdım yarım saate yakın baktı bazı yerleri göremedim çikolata ye bir saat sonra gel dedi gittim çok şükür bi problem çıkmadı siyah beyaz ultrason görüntüsüde verdiler
Busralbyrk Aserpil dr ali beye çok iyi çok ilgili dediler. Ben verda isminda bir doktora gitmiştim o asla bakmıyor asistanlar muayene ediypr beğenmedim. asistan sürekli ay bu ne ay inanmıyorum diyip yersiz yersiz triplere girmişti.
Aserpil MiracAlpinannesi bende şehir dışındayım çok sorun yaşıyorum. Ankaradayim ultrason tarihinden önce dönmüş olacağım ama randevu için geç kalacagim. Ne yapmam lazım bilmiyorum. Sürekli mhrs den konturol ediyorum maalesef yakın tarihe bile randevu düşmüyor
melismom1 Aserpil Doktor Hakan Erenel’e aldım randevuyu.Perinotoloji sadece riskli gebeler yazar ama aldanmayın ona randevu alacaksınız.Sabah 10 da yeni randevular açılıyor o zamn şansınızı bi denersiniz
Aserpil Sevgshn kaç haftalıkken randevu aldınız. Ben şuan şehir dışındayım ve nasıl bir yol izlicem bilmiyorum. Birde hangi Dr du?
Aserpil MiracAlpinannesi direk drdan almak daha kolay sanırım . Şehir dışında olduğum için bende randevuda sıkıntı yaşıyorum
Sevgshn Aserpil 20 haftalıktım ali gökhan bolluktu randevu aldığım ama başka biri vardı bayan doktor ilk başta heryerini göremeyince 1 saat sonra gidince randevu aldığım doktor vardı o baktı
Aserpil MiracAlpinannesi MHRS en fazla 15 gün sonrasına veriyor. Burda konturole gittigim Dr bu haftalarda almanız gerekiyor dedi. Hatta gekinimizede Dr vermiş randevuyu
Sevgshn Aserpil 18 haftalıklen anca düşürebildim talep oluşturarak hergün sabah 10 da girip bakıyordum
Aserpil melismom1 şuan çok erken ozaman çünkü henüz 14. Haftadayim 1 ay sonrasında anca oluşturulur randevu
mmglsm42 melismom1 hemen hemen hepsinde riskli gebelikler yazıyor. Bende tekirdağ çerkezköydeyim. Oraya almak istiyorum ama öyle yazmasına rağmen de alıp gidersem bakmamazlık yaparlar diye endişeliyim açıkçası
melismom1 Aserpil size tavsiyem 22. Haftaya tutturmaya çalışın randevuyu. Şuan zaten çok erken 14 haftalıkmışsınız:) 20.haftanızda randevu oluşturmaya başlayın bulursunuz zaten.Önceden favorilere alın bölümü ve doktoru.Randevular açılır açılmaz kolaylık olur size👍