Neslihankrhmt 23 günlük bebeğime sma comfort kullanıyorum ama fiyatı biraz pahalı geliyor Bebelac denemek istiyorum ama gaz yapar mı yarar mı acaba kullananlar neler kullandınız, önerdiği iz marka varmı
myavocado Neslihankrhmt hipp combiotic önermişti doktorumuz onu kullaniyoruz başından beri, bebeğim 45 günlük sıkıntı yaşamadık bu mama ile
61fragnat Neslihankrhmt Sma bizde aşırı gaz yapmıştı . Hippte çok kusuyordu . Aptamil kabız yaptı en son Bebelac gold denemeye karar verdim. Kaka ve kusma sorunumuz çözüldü . Bebelac gold deneyebilirsiniz . Sindirimi daha kolay
Seliinkahya Neslihankrhmt bizde smadan bebelac golda geçtik kabız oldu çocuk sma pahalı ama bebeği hiç rahatsız etmiyor aldığımız mamada öyle kaldı
61fragnat Neslihankrhmt maşallahı var 😂 2990 doğum kilosu 3 aylık şu an 5.600 . Aylık hesaplamada ortalama 850 gram kilo alışı var
Neslihankrhmt Minikmercimek_ kokusu değişik geldi kötü değil ama demin ilk kez icirdim gazı çıktı uyudu bakalım inşallah,gazı olmaz bacaklarını toplayıp ağlarsa o zaman gaz yapmış olur herhalde kusma da olmadı inşallah olmaz
Minikmercimek_ Neslihankrhmt ay evet bana da ilk kullanımda öyle geldi balık gibi kokuyor aynı biz doğumdan beri bebelac kullanıyoruz canım gaz sancısı olmuyor olanda zaten biberon dan olduğunu düşünüyorum. Kilo alımı da güzel şükür ben memnunum