Tazeanneveminikleri Minedy dualarım seninle canım benim. İnşallah çabucak atlatırsın. Rabbim acılarını dindirsin, yar ve yardımcın olsun inşallah. 🙏 hepsi geçecek inşallah kuzum
Minedy Zeyneppp16 Bebisiminannesii 616171_ Ayse3478 Ebaki An53 Femay Tazeanneveminikleri 2.5 gündür kendi sancımı çektim dünden beri 5. Doz ilaç verildi bebek hâlâ düşmedi bana dua eder misiniz 😞
Nes7616 Minedy neden nispet testi yaptırıp garantiye almıyorsunuz sonuç 15 günde çıkıyor ve 13-14 bin₺ yaptırın bu testi ne varsa çıkar zaten cinsiyetine kadar çıkıyor, garanti olur hem Böyle şeyler olup da sağlıklı doğan bebekler duyuyoruz
An53 Gerçekten çok zor öncelikle bunu söylemeliyim ama hakikaten saydığımız kadar fazla rahatsızlığı varsa ben yaşayabileceğini de inanmıyorum belki anne karnında belki doğduktan sonra ama eğer ki yaşayacaksa alacağı bu hayatta bir nefes dahi varsa acı çekerek veya çekmeyerek hani bence o nefesi almalı hayatta hepimizin imtihanları vardır ve herkes evladıyla sınanır belki sizin de sınavınız budur Alacağı bir nefese bile engel olmak bizim yapabileceğimiz bir şey mi bilmiyorum benim başıma gelse ben böyle düşünürdüm yine de en doğru kararı siz verirsiniz
Secil1991 Sema_nur60 Allah sabırlar versin. Yerini sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun inşallah. 24. Haftaya kadar her şey normal miydi peki? İkili tarama detaylı ultrason vs.
Sema_nur60 Secil1991 evet detaylıda tespit edildi onun harici herşeyi tüm organlar vs herşey yolundaydı
Ebaki Minedy tüm yazılanları okudum cnm şuan durumun nasıl umarım iysindir o kadar düşünmüşsün ki Rabbim kararı sana bırakmamış zor bir sınavdan geçmişin Rabbim sana sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah bir an önce toparlanıp kendine gelirsin umarım bnm yengem de aynı durumu yaşadı seninle sonra bebeğin kalbi durdu normal doğum yaptırdılar ona bebek gerçekten de anamolileri olan bir bebekdi korkma Allah yanında o sana her zaman yardımcı olsun 🤲🤲
Secil1991 Sema_nur60 kafa ölçümü küçük müydü peki benim de bir hafta geri çıktı ölçümü o yüzden soruyorum kusura bakmayın lütfen
mutluanne01 Minedy merhaba canım öncelikle Allah yardımcın olsun.Seneler önce benim annemin bebeğinde buna benzer bir sürü hastalık çıktı yarın damak kalp böbrek ve damarlarda sorunlar vardı bütün doktorlar konsey aldır dedi annem aldırdı olaya mantıkten baktı ama sonradan halada çok pişman çok vicdan azabı çekiyor.Karar senin kararın ben sadece sana belki ufacıkta olsa yardımcı olma umuduyla yazdım
Sema_nur60 Secil1991 yok canım sorun değil lafa ölümü de normaldi canım beyincik gelişimi geriydi oda 4 hafta kadar
Aysmdr Minedy Ahhh günahsız yavrucum kendi gidiyor demek. Güzel kardeşim Allah ağrılarını hafifletsin. Gönlüne ferahlık bedenine afiyet versin.
Ayse3478 Minedy bütün konuşmaları okudum ve çok etkilendim son durumunu bende merak ediyorum umarım iyisindir rabbim yardımcın olsun sabrını versin inşallah 🙏
616171_ Minedy inanki adına çok sevindim ben içimden aldırmaman taraftarıydım demekki yaşayacak günü yoktu Allah senin gönlüne göre bir yol sundu.
26Seyma26 Minedy sen hamile bir kadımdın dua et efendi hzlerinin duası var dogana kadar cekersn insallah sağlıklı dogar
Sila41_ Minedy ben olsam üzülerek de olsa aldırırdım galiba kuzenimin oğlu doğuştan yatalak karnından besleniyor ve onu gözümün önüne alıyorum
Minedy Ayse3478 hala sancı çekiyorum kalp atımı olduğu için müdahale yapılmıyor ama bebek aşağı düşmüş