Minedy canımm seninle konuşmuştuk diye hatırlıyorum. Ne diyeceğimi öncelikle bilmiyorum. Acını inan en derinde hissettim, kendimi zor tutuyorum. Canım benim şu an öyle bir imtihanın içindesin ki hepimiz öyle belki bize sağlıklı diyorlar ama bizim nasıl doğacağı belli değil, sana sağlıksız diyorlar ama nasıl doğacağı belli değil… Ama ona o canı veren Allah.. artık onun atan bir kalbi var.. ne zamana kadar yaşar Allah bilir. İmtihanın çok zor bunu bil. Ama o da evlat. Burda belki bize konuşması kolay gibi gelebilir ama asla öyle değil. Çoğumuzun karnında bir bebek var. Ben senin yerimde olsam sanırım teslim olmayı seçerdim. Burda birçok kişide okumuştum beni sakın yanlış anlama bu belirtilerde olan çocuklar genelde doğduklarında çok fazla yaşamıyorlar diye biliyorum. Şimdi diyeceksin ki ee yaşamayacaksa neden doğuracağım. İmtihan da bu ya Rabbimin verdiği canı kendisi alması var, bir de bir karar sonucu sonlanan bir can. Kendini Allah a bırak. Çok dua edelim. Hakkında hayırlısı neyse o olsun. Amacım ne yönlendirmek ne başka bir şey. En doğru kararı sen ve eşin verirsiniz. Ne karar verirsen ver her şey Allah’tan unutma ve güçlü ol. Rabbim imtihanını kolay eylesin. Kimseyi evladıyla sınamasın. Güzel yüreğinden öpüyorum. Hepsi geçecek. Sen çok iyi bir annesin unutma .