Ebbruc Hka_hilal oyy çok güzel şeyler var, müslinlere bayılıyorum ama ocakta soğuk oluyor burası diye hiç yeltenmedim bile bakmaya 🥲
Denizpak Ebbruc @Hka_hilal Bende baktım fiyatları iyi bide kaliteli gerçekten ya aklıma dün hilalin tuvalet yapma aparatı attığı geldi ebru sen onu gördün mü erkek gibi idrar yapıyorlar ahahaha 😁😁
Ebbruc Denizpak kız gördüm de ben onu kullanırken kesin üstüme yaparım o tedirginlikten 😂😂 @Hka_hilal
Denizpak Hka_hilal @Ebbruc Ahahaha Trendyol dan da bulmuş kız Allah seni beni çok güldürdün yaa enfeksiyon kapmama aparatı enfeksiyondan ağzı yaninanlar alabilir diye not yazalım 😁😁
Hka_hilal Denizpak valla öyle yanında taşıyacaksın mis 😂😂 hastanede tahlil vermeye gidiyorum tuvalete oturmuyorsun ya eskiden kolaydı şimdi bu karınla çok zor valla 😂
Denizpak Hka_hilal aynen çok büyüdü kadınlar benimde öyle nefes alamıyorum yemin ederim 2 dkka konuşuyorum kalbim hızlı atıyor nefesim.daraliyor 😁
Ebbruc Hka_hilal ay karnınız çok büyüdü mü ya benim bu haftada böyleyse ileriyi düşünemiyorum, öncekinde karnım yokmuş benim onu anladım 😂 @Denizpak
Hka_hilal Denizpak valla kıyafet giyerken nefes nefese kalıyorum ben de eşim de üzülüyor bu nasıl olacak böyle çok hareketsizlikten kasların baya zayıfladı diyo haklı ama napalım 😓
Hka_hilal Bu arada kültür sonucum da çok şükür temiz çıktı damardan antibiyotik işe yaramış zaten akıntım baya yok denecek kadar az. Ama iki gün daha var damardan antibiyotik sonrasında 48 saat sonra tekrar idrar tahlili ve kültürü istedi
Denizpak Hka_hilal aaa çok çok sevindim demek ki serum.etki etti emin ol sonuçların tertemiz çıkar o son serumları da taktir iyice temizlensin
Hka_hilal Denizpak tabi tabi taktırcam şimdi gidiyorum taktırmaya bitene kadar devam ve sonrasında da enfeksiyon doktoru ne derse yapacağım. O fitil istemiyor ama dün doktorum progestanı ikiye düşürdü birini fitil dedi. Söyledim enfeksiyon doktoruna ama çok istemem ama ne yapalım bi enfeksiyon olursa çözeriz merak etme dedi
Hka_hilal Denizpak hadi ya ben sadece yoruluyorum bi de sanki karnım aşağı çekiyor gibi hissediyorum, 3 kere filan çarpıntım oldu
Denizpak Hka_hilal progestani keserler 2 haftaya kuzu benim kesti doktor merak etme şimdi enfeksiyon baya temizlenmistir ,33 e kadar mis gibi gidersin olursan zaten bidaha doğuma yakın olur onda da önlem alirsin tedirgin olma ,😘
Hka_hilal Ebbruc büyüdü baya 😅😅 bazen bebiş büyüme atakları oluyormuş o zamanlarda davul gibi oluyor ama normalde de baya büyüdü 😅