Ebbruc Hka_hilal alayım diyorum da kundak yok bu markada hoşuma gidiyor baya @Denizpak bak bu markada da aynı şekilde tarak seti var fiyatı da hemen hemen aynı
Denizpak Ebbruc @Hka_hilal Çok güzel bende alacağım gecelik ya inceleyeceğim onları tarak setini sipariş etmedim daha o da isimli yaptırayım diye beklettim 😁
Ebbruc Hka_hilal evde genelde sütyen kullanmıyorum bi yerden sonra ben salıyorum emzirirken😂 göğüsler terbiye olunca süt akışı olmuyor zaten
Hka_hilal Ebbruc ben de normalde kullanmıyorum hatta ben dışarıya hastaneye giderken de kullanmıyorum. Geniş sweatshirt giyiyorum 😂😂
Ebbruc Hka_hilal ay alayım bugün olmadı ya lazım zaten, kıyafetleri de çok güzel dediğin gibi ama kıyafet alma devrini kapattım ben yeter artık 😂
Hka_hilal Ebbruc ben de kapattım gelen arkadaşlar oldu baktım hediye de geliyor kıyafet almamak lazım 😊
Ebbruc Hka_hilal yok o kadarını yapamam da emzirmeye başlayınca bi süre göğüs uçları sert oluyo normal sütyen giyilmiyo zaten acıyo bu süreçte emzirme sütyeni çok iyi oluyo göğüs pediyle falan . Zaten bi süre gümüş kapaktır falan gezcez mecbur takcaz 😂
Ebbruc Hka_hilal sevi bebeninki de güzelmiş aslında, ilaysın kinin boyu kaç acaba ? Benim oğluşun boyu biraz önde gibi de uzun boylu doğarsa sıkıntı o tarz şeyler 😂
Hka_hilal Ebbruc sevi bebenin fiyatı da iyi çok uzun kullanılmayacak ya bence bu da çok tercih edilmiş bakabilirsin
Hka_hilal Kızlar bi de size atacağım linke baksanıza çok iyi müslin bebiş kıyafetleri lohusa kıyafetleri var fiyatları da çok iyi https://lollybabies.com.tr/
Ebbruc Hka_hilal oyy çok güzel şeyler var, müslinlere bayılıyorum ama ocakta soğuk oluyor burası diye hiç yeltenmedim bile bakmaya 🥲