Ebbruc dilaraulusoy bebişler sağlıklı olsunda gerisi önemli değil kuzum, benim öncesinden kalma bacaklarımda falan var hep ama dert etmiyorum hiç
dilaraulusoy Ebbruc aynen bende takılmıyorum sağlıklı doğsun doğum kolay geçse yeter ya canımm ebru bazen düşününce 25 hafta doldu 12-13 hafta var en kötü.
Hka_hilal Tomucuk12 bir de kilosuna çok takılma biraz önce hastanedeydim serum için gittim. İkiz bebiş vardı birini anne birini baba tutuyordu ama 2 kilo maksimumdur. O kadar küçükler ki ama maşallah sağlıklılar ve ele geliyorlar. Senin şuan kilosu gayet iyi allahın izniyle biraz beslenmeni arttırırsan emin ol hızlıca alır. Protein bol ye ben her gün 2 kere kemik ilik suyu içiyorum.
Ebbruc Denizpak al al , madem başka istemiyosun çocuk heveslendiğin şeyleri yap 🥰 ben 10 tane de doğursam herhalde hepsine aynı hevesle alırım bişeyler
Denizpak Ebbruc Allah’ım gönlündeki herşeyi versin kuzu evet ben başka düşünmüyorum bakicam bakalım bugün cikicam yine gezenti oldum 2 gündür 😁
Hka_hilal Ebbruc hatırlıyorum senin çalıştığını ben unutmam hiçbir şeyi bahsetmiştin işten ayrılma sürecini de hatırlıyorum. Benim kızkardeşimle eşi de orada çalışıyor. Biri RY biri mağaza müdürü oranın içindeki olayları biliyorum. 😓
Ebbruc Hka_hilal çıktım şükür kurtuldum, darısı da onların başına . Alışveriş için güzel ama çalışmak için maalesef kötü bi şirket
Hka_hilal Ebbruc kundak sevi bebenin kundağı ve idilbaby’nin kundağı var bende. Alez de vionel home %100 pamuk sepete attım fiyatı da çok iyi
Eliif95 Hka_hilal bende oysho dan beğendim birde zara hiç aklıma gelmiyo bebiş alışverişinde ya onada bakayım bi☺️
Eliif95 Tomucuk12 doğal kaşar peyniri, çiğ kuruyemiş kaju özellikle , et balık , muz , kefir . Kefiri içmiyosan blenderdan geçir muzlu ballı cevizli iyi kilo yapıyo onlar. Tadıda güzel oluyo baya
Hka_hilal Eliif95 oooo kombo 😄 süper tarif ben hepsini ayrı yiyorum bi balık yiyemiyorum onun da yağını içiyorum her gün
emel16 Eliif95 @Tomucuk12 evwt canım takılma hiç yakalar haftasını merak etme yakalamasa da doğduktan sonra alır sağlığı yerinde olsun da kilosu olmasın boşver , ama bende bunlardan bazılarını biliyordum kilo alması için hamileyken muz kaşar peyniri falan, bende kızımda her gün mutlaka yumurta yerdim şimdi yiyorum aka hergğn değil arada
Eliif95 Hka_hilal ben kıyafet çantamı genelde mangodan alıyorum . Yaşadığım yerde mağazaları yok maalesef bakmak aklıma gelmedi hiç ama baktım şimdi ordan alırım belki 🙂↔️
Eliif95 Hka_hilal arkadaşım ikizlere gebeydi her gün 2-3 yumurta yerdi böyle içecekler yapardı. Bende yapıyorum bebiş biraz önden gidiyo benimde☺️
Hka_hilal Eliif95 oralarda daha şık oluyor çok dayanıklı belki olmuyor ama yedekli olursa da kullanılır ☺️
Hka_hilal Eliif95 ben de iki yumurta yiyorum. Bir de kaşar peynirini cevizle yiyorum hem sünnet diye peynirlw ceviz yiyorum 😊
Tomucuk12 emel16 yemeye de dikkat ediyorum ama doktor yemekten ziyade dinlenmek önemli dedi artık bir süre yine yatağa bağımlı yatacağım hep
Eliif95 emel16 @Tomucuk12 arkadaşım 40+2 de doğurdu 3600 ölçtüler hem özelde hem devlette 2700 kilo doğdu bebiş yani ölçümlere takılmayın yani. Siz kilo aldıran şeyleri yiyin , birde uykuda önemli uyumaya çalışın
Hka_hilal Ebbruc evet çok kötü şirket kız kardeşim 12 13 yıldır orada o da inditex grubuna geçecek. Eşi genel merkeze geçmeye çok çalıştı ama olmadı. Ben de DeFacto genel merkezde çalışıyordum. Bizim DeFacto’da %30 indirimimiz oluyordu mağaza çalışanı olmamamıza rağmen tüm genel merkez böyleydi ama LCW sanırım %10 veriyor. Onu da vermese de olur. Biz de bi de gift puan birikiyordu. Resmen her ay bedavaya ürün alıyorduk. Şimdi orda çalışan arkadaşlar var bebeğe bi şey alırsam onlardan kod alıp alabiliyorum, lcw ona bile izin vermiyor. Kız kardeşimin indirimini kullanamıyorum sanki çok bi şey veriyor gibi 😂😂