Leyla_lala Sevgihizz giriyor canım hatta kardeşimde yanımdaydı oda girdi sorun yok 3 4 kişi girdiklerini de gördüm. Bize ultrasyon kağıdı vermediler malesef
Sevgihizz Htcsnmtn tamamdır çok teşekkür ederim😍 siz ekranı görebildiniz mi ultrason kağıdı vermiş miydi
Htcsnmtn Sevgihizz evet ekranı bana çevirdi bebeğin renkli görüntüsunu de ekrana sabitledi muayeneden sonra fotoğrafini çektirdi kendileri de siyah beyaz bı kaç farklı pozisyonda verdiler raporda verdi iki sayfa
Sevgihizz Htcsnmtn ayyyy çok sevindim buna bende rica etsem fotoğrafı çekmeyi kabul eder mi acaba diye düşünüyodum, eşim görebilsin diye😍 içimi nasıl ferahlattınız bilemezsiniz🫂
Linadfne Sevgihizz merhaba ben Adana oturmuorum.ama sabah onda girince randevu vardı sizde bı deneyin mutlaka tam onda girmiş olun insalalh sistemde gozukucektir
Tubakrgn000 Sevgihizz benim doktorum acilden girip giriş yapabilirsin demişti yani nasıl oluyor bilmiyorum ama acilden yapılıyor demişti denemedim gitmedim ama öyle dedileer
Sevgihizz Tubakrgn000 ben randevuyla gittim, kasın doğum acil biraz sıkıntılı diyorlar ama bilmiyorum