Yalinn8 Emine2222 takma tabii, ilk bebis mi? Anne baba sizsiniz bi de hayalini kurmussunuz, absürd bi isim de diil gayet tatli , koyun gitsin, sizin hakkiniz bu
Serays Emine2222 liya tek başına çok havalı fakat liya nur güzel gelmiyor kulağa ve aileler nur diye seslenecek okula gidince liya diyecekler hatlar karışacak. Tek isim koyun kimseyide dinlemeyin derim
Emine2222 Serays ama canm liya tek güzel fakat nur sadicimin ismi cok sevdigim arksdssim ondan liyanur ve önemlisi benim hosuma gidiyor gerisi bos
istanbulluanne Emine2222 Fıkır sormuşsunuz bende söyledim hoşunuza gidiyorsa koyun o zaman istediğiniz ismi Allah Allah.
Ozdenaz O ne demıs bu ne demıs dıye hayat yaşarsan baskasının hayatını yaşarsın. Begenıyorsan koycaksın tabii bunu sorma bile derim bebek senın hayat senın keyıf senın
Arminannesi Emine2222 herkese sorsan bi şey bulurlar söyleyecek eşinle senin içine sindiyse kimseyi umursama canım en güzeli 🥰 bu arada ben sevdim
tugrammm Emine2222 liya cok güzel bi isim ama yanına nur ismi olmamıs gibi adıyla yasasın inş saglıkla
Mrvaydn18 Emine2222 bence içinizden hangi isim geçiyorsa onu koyun bebeğinize neticede onun annesi sizsiniz etrafı hiç takmayın. Benim bir arkadaşım felsefe öğretmeni idi helen mitolojisini çok beğeniyordu kızının adını kimseyi takmadı helen koydu 😊 çokta mutlu
Esramhmt Emine2222 canım sen onun annesisin eşinle hangi ismi koymak istiyorsan koy böyle şeyleri kafana hiç takma bana Öner’i verenlere bile biz koyduk teşekkürler diyorum kim olursa olsun babası da kızımıza Lina ismini koydu bende çok sevdim o ismi şimdi alıştım da biri bişey dicek diye değiştiremem senin istediğin daha önemli ☺️
nes94 Emine2222 Canım lıya güzel ama nur kısmında endişelerim var nur ismi konulmaz diye biliyorum dini konuşmalardan ötürü bi isme bakacaksan o kısmına bak derim ben. Ben yanlış duyduysam boşver zaten. Isim güzel boşver sen
meryemm_demir Emine2222 Liya sabrın en güzeli demek peygamber efendimizin isimlerinden ODA NEYMİŞ demeye kimsenin hakkı yok ve çocuk senin çocuğun ne isim koyarsan onu hitap edicekler farklı bir isimle çağıran olmicak içinde kalmasın canım koy gitsin 😊😊
Zubeydetekkurt Emine2222 istediğim isimle çocuğuma seslenmek isterim kesinlikle eşim ve kendi istedigimi koyardım