Balbebek012 Ay kızlar çok heyecanlıyım cinsiyeti öğrenmedim ama erkek hissediyorum kutumda ahahahha 🥰😁 iki isim var aklımda sizce hangisi Selim Aslan
nununundunyasi Balbebek012 Selimler genelde uysal çocuklar oluyorlar ya da çevrem o şekilde, Selim diyorum 🤞🏻
yeni_anne2 Balbebek012 kız olunca ne koyacaksınnız bende erkek hısedıyorddum ama bır prensesim olucak keşke hem kız hem erkek düşünseydinız 😊 Rabbım saglıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Balbebek012 yeni_anne2 amin inşallah siz ne koymayı düşünüyorsunuz bence kız ismi güzel çok var kız ismi de düşündüm ben 😂 Ece Lina melek bu üç isimden birine niyetliyim 😁😁😁
SevalElmas Balbebek012 Aslan Şuan çok popüler 5 çocuktan 3ü Aslan maalesef selim daha hoş geliyor kulağa yanınada kısa isim düşünürsen daha havalı durur mesela Alp gibi sağlıkla gelsin inşallah 🧿🙏
Balbebek012 SevalElmas aa evet selim alp çok hoş oluyor teşekkür ederim ben de selim e yakınım selim ismi kulağa da güzel geliyor 🌸
nununundunyasi Balbebek012 yani samimiyetinize dayanarak şahsi düşüncemi paylaşayım o zaman, ben hayvan ismi konulmasından yana değilim pek 🥰 tabii ki karar sizlerin ☺️
aysemmi Balbebek012 37 haftalığım benim bebeğimin adı da Selim olacak inşallah 🥰 Selim ismi de son dönemlerde popülerlik kazandı gibi
Balbebek012 aysemmi ay pek duymuyor selim isminde kim varsa etfarmızda hepsi yaşlı amca ahhahaha 😅 bence selim kulağa çok hoş geliyor ben osmanlı tarihine meraklıyım Yavuz Sultan Selim hayranıyım ondan katmak istiyorum 🩷
Balbebek012 yeni_anne2 ayy kumsal da çok güzel ya akıp gidiyor isim kız isimler bence daha güzel kumsal masal zeynep defne nur mira mina ipek inci oo bir ton gğzel isim var 😅😅
yeni_anne2 Balbebek012 daha bekarken kızım olursa adını kumsal koyucam demistim cünkü Rabbım saglıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 😊
Balbebek012 nununundunyasi o beni tereddüte düşürüyor aslında çocuklar dalga geçebilir filan aslan ismi hep aklımda var ama Selim’e bir tık daha yakınım 🌸 teşekkür ederim