Liimon Nonamea süt daha çok yoğurt çocuğunuzun kemik ve diş sağlığı için çok önemli. Bende başta inek sütü alıyordum komşudan. Bu uygulamada 11. Hafta özelliklerinde yazıyor hatta pastörize süt kullanın diye. Organik tavsiye etmiyorlar. Annem bende ve kardeşimde çok zorlanmış diş konusunda ikinci kardeşimde öğrendiği için çözmüş bu sorunu
Bergamot Nonamea bir bardak sütte olan kalsiyumla bir tabak brokolideki kalsiyum neredeyse aynı. Ayrıca paketli pastörize sütler bolca zararlı hormon içeriyor
Nurpoyrz Nonamea Ben her gün tüketmeye özen gösteriyorum,sütü soğuk seviyorum mide yanmama da iyi geliyor
Bergamot Nonamea yanlış anlaşıldım sanırım. Kalsiyum için yoğurt, peynir ve brokoli yiyebilirsiniz. Süt çok elzem değil demek istemiştim 😇 çok içmek isterseniz tabi ki pastörize süt aksini kimse iddia edemez
Betul-97 Nonamea Bir ara nesquik yiyordum sütü kakaolu oluyordu onu da içiyordum her gün hiçbir şey olmadı
Dunyam28 Nonamea sütün çocuk ve yetişkin dahil hickimseye bir faydası olmadığı gibi aksine zararı çok. Onun yerine prebiyotik olan yoğurt yemeyi tercih edebilirsiniz. Süt laktoz ve kazeinden ibaret.
Bergamot Dunyam28 çok şükür dilimden anlayan biri. Süt çocuk hastalıklarının da, iştahsızlığın da bir numaralı sebebi. Kazein ve hormonlar vücudu mahvediyor
Miniginannesi2705 Kızlar yoğurt konusunda ne düşünüyorsunuz ? Şuan için pastörize hazır yoğurt tüketiyorum ara ara fakat bebeğime zararlı mı acaba diye düşünmeden edemiyorum , evde mayalamak şart midir