sudamlasi yamacinannesi Sağlıkla kavuşun. Gece 12 ye kadar katı gıda yemeyin litre litre su için yarına çok faydasını görürsünüz. Birde meyve suyu👍🏻
Selimunl yamacinannesi imkanınız varsa kayısı suyu yapın ve yanınıza alın 👍🏻😀 Allah yardımcınız olsun sağlıcakla kavuşun yavrunuza 🥰
Ayseosman yamacinannesi inş hayırlısıyla kucağına alırsın Can'ım ama sana tabsıyem bol bol yürü ve su iç. Çünkü ben öyke yaptım çabuk ayaklandım ama ilk çocuğumda fazla zorlanmadım ikincide biraz zorlandım cok güzel bı duygu canim 😉☺️🐣
yamacinannesi sudamlasi sabah yedide kahvaltını yap o saatten sonra ağzına birşey sokma dedi dr um. Öğlen 2 de olucak ameliyat. Daha mı erken yemeliyim. Sen böyle deyince merak ettim
tazecikanneee yamacinannesi spinal di değil mi öğlen 2 dediyse 7de son lokmanı yemiş ol diyeyim sana 4-6 saat açlık durumu da yetiyor aslında 😇 sağlıkla kucağına alırsın insallah canım beniiim🥰 bol sütün olur insallah 🙏🏻🙏🏻😌
Selimunl yamacinannesi ağır şeyler yemeyin en azından büyük ihtimal lavman falan yapılır genelde aç gelin diye ısrar ediyor doktorlar
sudamlasi yamacinannesi Hmm sizin ki öğlenmiş kahvaltı yapın dediyse yapın. Hafif beslenin sonrasında kabızlık problemi olabiliyor.
Selimunl yamacinannesi kendiniz yapabilirseniz süper olur şekersiz olursa daha süper olur 😀 komposta kısaca. Sezeryandan sonra tuvalet ihtiyacı için birebir👍🏻
yamacinannesi tazecikanneee ayy aminnn😍🙏🏻🙏🏻 Kuru dut suyu içiriyorlar bıl süt olsun diye. Faydasını görürüm inşallah😂
yamacinannesi Selimunl erkenden kahvaltını yap gel dedi ama azcık atıştırırım bende ağır bişe yemem. Teşekkürler tavsiye için😘😘
yamacinannesi Selimunl evde vardı kayısı. Anneme yaptırayım şimdiden. Teşekkür ederim tavsiye için canım😘😘😘
Aysel4497 Dogumdan sonra sütün cabuk gelmesi için momstea dıye bır cay war arkadas tavsıye etmıstı bıde promalt dıye bır ıcecek bunları da yanınızda bulundurun ımkanınız varsa agrısız acısız olsun ınsallah dualarımz senınle haberlerını beklıyoruz yarın🙏🏿🙏🏿
yamacinannesi Aysel4497 promalt aldım iki tane koydum çantama canım. Yarın yazamasam da sonraki günlerde ayrıntılı dopum hikayesi atıcam inşallah🙏🏻
Deletedmom00251 yamacinannesi Allah yardımcınız olsun sağlıkla kurtulun inşaallah ikimizde😊 Rabbim bizede sağlıklı kucağımıza almak nasip etsin❤