Aycnnn ay onu banada söylediler kesildiğini hissediyorsunuz falan ilk doğumumdu çok korkuyordum normal doğuracağımı hiç düşünmüyordum😂 o yüzden çok korkuyordum devlet diye ilk çocukta normal dener diye sezeryanda spinal için çok korkutmuslardi hain insanlar😂 bağırıp çağırıyorlar doğum sırasında azarlıyorlar neler neler çok art niyetli insanlar var resmen moral bozmak için ugrasiyolar ama çok şükür hiç birini yaşamadım ameliyat ekibi çok iyidi yaklaşımları falan ayaklarım tamamen uyuşmadan başlamadılar plansız olduğu için çok gergindim konuşup muhabbet edip sakinlestirdiler öyle anlatıldığı gibi ters bir muamelede görmedim çok güzel ilgilendiler sağolsunlar odam tek kişilikti o konudada çok rahat ettim ilk gece çok zorlanmistim iğnenin etkisi geçince o an kesildiğimi hissettim 😂 bebişim emmedi çok uğraştım bir hafta o zaman da çok zorlamıştı birde üstüne Haziran sıcağı tuz biber olmuştu 😂 şuan 4 ay oldu dikiş izi kalmadı bile nerdeyse Allah sizide iyi insanlarla karşılaştırsin inşallah iyiki gitmişim oraya bir daha yine giderim gönül rahatlığıyla zaten sezeryan olacağıda kesin niye tereddüt edim artık 😂😂😂