yamacinannesi ay canim
Benim allahım kolaylık versin insllah ne güzel yarin kavuşuyorsun rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin canim sezeryani hangisini seçtin bu arada
    Spinalle epiduralin tam farkını bilen var mı ya ben hala anlamadım😄
      hicimm ben kendi isteğimle sezeryan olucam da hep epidural dedim durdum genel istemediğim için o ana tanık olmak istiyorum🤗 spinal çıktı şimdi de onda da ayıksın ama farkı ne ki bilen valla aydınlatsın bizi😄
        gzdalp bende kendi isteğimle sezeryan olacağım bende genel istemedim ana tanık olmak istedim.Aynen biri aydınlatsa bizi çok iyi olacak bende merakla bekliyorum. Araştırdım ama hala anlayamadım 🙈
        Mrb kizlar.Genel Anestezi doğum sırasında anne tamamen uyutuluyor. Bu yuzden de anne, bebeğin doğuşuna tanık olamıyor. epidural anestezi de, annenin yalnızca belden altı uyuştuğu için bebeğin doğumuna tanık oluyor tek fark bu😎😉
        gzdalp ben yardımcı olayım spinal ıle epidural sezeryan arasındakı fark ıkısımdede belınden uyusturuluyosun epiduralda bu etkı 2 saat suruyor ınce tel gıbı bır sey var belınde damar yolu gıbı dusun ordan ıgne ıle 2 saatte bır uyusturuyor spinal de ise bır kere belden aşağıyı uyusturuyor bu 6 saat falan gıdıyor yanı okadar sezeryan amelıyat sürmüyor hemen ayaklanamıyosun sıkıntısı bu sadece bende karar veremedım hemen kalkmak ıstermıyım acaba dıye