Diririiririm Zg99 evetttt çok şükür 🤲🏻 inşallah sağ salim güzellikle kucağımıza alalım bebişlerimizi 😍
Zg99 Esraaabayy zamanında gelsin inşallah 🙏🥰 bende bugün nst girdim sancı çıktı takip edeceğim bebişin hareketlerini duruma göre bakacağız
Esraaabayy Zg99 Amin inşallah canım, inşallah sizin bebişte sabreder zamanında kucağımıza almamız nasip olur allahın izniyle 🙏
Zg99 Ozlemustunbas1 evet saldım ben ev işini eşim yapıyor pazar günü temizlik falan. Diğer türlü bulaşık çamaşır bana bakıyor gene 🤷♀️😄
Ozlemustunbas1 Zg99 ohhh eşinizden yana şanslısınız benimki de yapmaya çalışıyorum çok yoğun çalıştığı için ona da pek bişey diyemiyorum bazen kendisi yapiuo ben demedsn
Zg99 Meleklerin_annesi_003 fırsat buldukça dinlenmeye bakın 🌸🫶🏻 sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah
Hanzde Ay bende nefes alamıyorum artık 😂 regl sancısı var bende sürekli kısa kısa girip girip çıkıyor.
1prenses1prensannesi__ Zg99 aynen bende kullanıyorum ama yok aylardır düzenli olarak kullanırım zerre etkisi olmadı aksine bu ay daha arti
Zg99 Eylul5961 hayırlısı olsun inşallah hepimiz için 🌼 ayakta kalmayın pek bende de oluyor dinlenmek lazım